tirsdag 29. mai 2012

Suksess er ikke bare hva DU oppnår i livet, det er hva du inspirerer ANDRE til å gjøre.

I denne bransjen er det sant i aller høyeste grad..



Som nettverks-markedsfører handler det om hvor mange mennesker du kan inspirere til å ville kjøpe ditt produkt og om hvor mange mennesker du kan inspirere til å ønske å begynne som representanter/distributører i din organisasjon.

Det er ikke heller helt riktig faktisk...

Du må kunne inspirere folk til å se sitt eget behov av det du selger. De skal bli inspirerte til å ønske å bruke ditt produkt i sitt eget liv fordi du har gjort dem oppmerksom på at de trenger ditt produkt som løsning til det "problem" de har.

Og det samme gjelder med de som du ønsker å ta inn i din organisasjon som partnere / distributører. Du må inspirere de til å se sitt eget behov av mer penger, mer frihet eller at det er denne utfordringen de trenger for å føle seg fremgangrike i sitt eget liv.

Derfor handler det i sin tur om hvor flink du er til å ha forstått hva bransjen handler om, om hvordan nettverksmarkedsføring kan gi mennesker mer frihet til å kunne velge hvordan de ønsker å leve sitt eget liv.
Å vite at det å ha en vanlig jobb idag - ikke gir trygghet, men det å ta kontrollen og selv skape livet sånn som de ønsker å ha det.

Du må kunne om produktene, hva de løser for problem for kundene dine. Ikke bare at du selger ditt eller datt. På hvilken måte gjør ditt produkt livet bedre for dine kunder?
Og på hvilken måte gjør "jobben" som distributør livet bedre for dine prospekter?

Hvordan kan du inspirere 3 nye mennesker til å kjøpe ditt produkt idag?

Hvordan kan du inspirere 1-3 personer idag, til å ønske å ta kontrollen over sitt eget liv?

Hvordan kan du inspirere deg selv til å gjøre det som kreves idag, for å lykkes imorgen? Hva trenger du å lære mer om for å bli en mester på å inspirerer mennesker til å skape sitt liv sånn som de ønsker å ha det?

I løpet av de to neste ukene starter vi opp et Gruppecoaching program som koster kun 250 kroner pr måned!! Meld deg på gjennom å sende meg en mail til: 
johanna@dinhelseifokus.com. Eller send en mail for å få mere informasjon.


Du får to samtaler per måned og ukesbrev med tips og råd.
Coachingen skjer over telefon og gjennom webinar, så det har ingen betydning om hvor du bor.
Ta selv kontrollen over din egen fremgang og lær deg hvordan du selv blir en god sponsor og leder for ditt eget team!


Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar