tirsdag 22. mai 2012

Relasjoner og markedsføring = Relasjonsmarkedsføring

For å bygge opp din business, må du bygge relasjoner. Da er en god kopp kaffe en god venn å ha med seg.. Og et godt hjerte...


Networkmarketing, Multi level marketing, Relasjonsmarkedsføring... Alle er de det samme. Du må ha kontakter, som du bygget opp til å bli tillitsfulle relasjoner .

Det er vanlig å høre at "nå har jeg ingen mer å ringe til..".

Når man bygger opp et firma, så er markedsføring hovedoppgaven.
Det er ikke den tingen man kan, som for eksempel massasjeterapeut.,. Jeg er en markedsfører som gir massasje.. Det spiller ingen rolle hvor flink jeg er på å massere, hvis jeg ikke har noen kunder..

Det spiller ingen rolle hvor gode produkter du har, hvis du ikke har kunder heller.
Og det spiller ingen rolle hvor bra markedsplan ditt selskap har heller, hvis du ikke har mennesker rundt deg som du kan vise businessen til.

Så det å hele tiden være blant mennesker for å skape nye relasjoner er litt som en rød tråd gjennom hele businessen din.

Da er kaffen en god venn.. Be noen du ikke møtt på lenge på en god kopp kaffe, cappuccino, latte eller kakao.. Husk gamle minner og ha en hyggelig stund.
Vis interesse for hva din venn gjør og hvordan hennes liv har blitt siden dere møttes sist. Ikke var opptatt av deg selv, men den som sitter sammen med deg. La henne føle at du virkelig bryr deg om hvordan hun har det i livet sitt.

Ikke sitt å tripp for å få fortelle om "businesssen din".. 

La ting flyte naturlig og du får din mulighet å fortelle. Og husk da som jeg skrevet om i et tidligere innlegg, - fortell hva du hjelper mennesker med. Ikke at du har en mulighet du vil vise for henne.. Da føler hun at du bare var ute etter noe.. Og vips, så har du mistet tilliten hennes..

Men når du forteller at du hjelper kvinner til å få bedre selvtillit gjennom å lære de å legge en vakker make-up eller at du hjelper kvinner til å få mer energi til å takle hverdagen eller at du hjelper kvinner som trenger å forbedre sin økonomi til å både gjøre det og til å oppfylle drømmen sine, da har du større mulighet til å vekke hennes interesse.

Vis at du bryr deg! Vær en venn! Og du får mulighet til å vise på hvilken måte du kan hjelpe akkurat henne.

Dette er en del av det å være kvinne i karriere. Vi hjelper mennesker - vi selger ikke.. "Ingen liker å bli solgt til men alle liker å kjøpe.."

Og dette er ikke noe du kan gjøre en gang per måned.. dette er en del av hverdagen din, hver uke.

Hvis du velger å ta del i noen av mine coachingprogram eller work-shops, så deler jeg mange tips om hvordan du kan bygge gode og tillitsfulle relasjoner og hvordan du kan bygge opp din business til å skape det liv du drømmer om å leve.

Jeg lanserer snart et nytt gruppecoachingprogram som ledes over telefon og web, så hold øynene åpne om det er av interesse for deg å gå dypere for å virkelig ta din business til neste nivå!


Lurer du på hvordan coaching kan hjelpe deg i din business? Ta kontakt for en Gratis Strategitime over telefon.
Mob: 46 41 60 98, Johanna.

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar