mandag 14. mai 2012

Du er noens grunn til å smile!

Du er grunnen til at noen smiler.. At du jobber for å nå dine mål, betyr at du hjelper noen andre å nå sine mål.



En ny uke har startet og med den har du fått nye muligheter til å gjøre dine egne mål til virkelighet. Har du laget din ukeplan? Har du fortalt din sponsor hva målene dine for denne uken er? Har dere blitt enig om hvilken tid du skal ringe og fortelle hva du har oppnådd idag eller ikke oppnådd idag?

Din sponsor er der for deg, akkurat som du er der for ditt team.
Denne bransjen gir ikke noe rom for egoisme. Det er KUN gjennom å hjelpe andre, som vi selv oppnår våres egne drømmer og visjoner.

Og det er på grunn av dette som netverksmarkedsføring appellerer så bra til oss kvinner. Vi elsker å ta vare på de rundt oss. Vi gir omsorg til både mennesker og dyr. Det ligger i vår natur.

Så når du lager din egen ukeplan, så betyr det at din uke innbefatter et visst antall andre mennesker. Andre mennesker som du er med på å skape et nytt liv for. Et liv i frihet, som kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker. Økonomisk frihet er gjerne det samme som friheten til å velge det liv man selv ønsker å leve. Å kunne gi til våre nærmeste, til venner og til noe godt i verden i stort.

Så vær stolt av det du gjør! Det viser at du er en kvinne med styrke og mot! At du er målbevisst og omsorgsfull! At du tar 100% ansvar for ditt eget liv og for de du har rundt deg!

Gå ut idag og start din nye uke med å få fler til å smile!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar