fredag 25. mai 2012

Er du nystartet eller har du kommet til et ledernivå?

Hvor du er i din business avgjør hva du må fokusere på..


Selv om du må gjøre alle de tingene som hører til når du er helt nystartet, så må du ha den store drømmen livlig og tydelig i ditt sinne.

Det er den store drømmen, følelsen av fred som du vet du kommer til å ha når du er fremme ved ditt store mål, som driver deg fra dag til dag med de små tingene som må gjøres.
Uten den store drømmen i sikte, så har du ingen grunn til å gjøre det som KREVES for å ha suksess.

Når du er nystartet så er det basistingene, som å skrive en stor nok navneliste, booke møter og holde møter som er din hovedoppgave. Samt å lære deg det du kan om ditt selskap, dine produkter, din markeds plan og om bransjen i stort.

Jeg hører ofte hvor mange det er som ikke har en sponsor som er "god" nok. Og om du vet at du selv skal bli en sponsor, da burde du ta ansvar for din egen business og lære deg hvordan du blir en god sponsor selv.

Hva hadde vært en god sponsor for deg? Hvordan skulle den være som person? Hva vil du at folk skal si om deg når du ikke er til stede? 
Du må være den personen selv, som du forventer at andre skal være mot deg. Og du må bli den person som kreves av deg for å leve det livet som du ønsker å leve.

Når du vokser inn i en lederrolle er det viktig å tenke på din egen fremtoning og din image/utstråling. Hva er det folk ser når de møter deg? En bums i pysj og bustete hår på butikken eller en som er ren og fresh og lukter godt?

Jeg hørte på et webinar med Anne Berit Olsvik, fra Ålesund, her om dagen og hun sa det på en fin måte - Du er BUDSKAPET. Det er deg folk møter og det er du som er merkevaren for din egen bedrift.

Det er deg folk må like og stole på for å ville handle av deg eller for å stole på at du kan lede dem trygt og sikkert til den fremgang du lover at de skal få.

I starten må du ta et skritt om gangen for å komme igang og begynne å tjene penger, så forandres rollen mer og mer etterhvert som du vokser og tar en større rolle som leder.

Men i starten er det absolutt viktigste å gjøre det din sponsor / upline sier du skal gjøre. Ofte så skal du kunne klare å oppnå det første trinnet i løpet av 48 timer til en uke.
Da er ikke tiden inne for å pugge systemet eller være en god leder - Da skal du være lærevillig og gjøre akkurat det som skal til for å legge grunnen til din egen forretning.

Og husk: Dette er en miljonbedrift om du vil at det skal være det. Du er ikke ansatt, du driver for deg selv. Du er heldig som har noen som har utviklet produktene for deg og som har all markedsføring "linet" for deg. Du må bare gjøre jobben, som du også måtte ha gjort om startet opp en egen bedrift fra starten av.
Så da burde du kanskje behandle din bedrift som noe av det mest verdifulle du har, ved siden av dine nære og kjære.
Du kan skape et liv for deg og din familie som du tidligere bare har drømt om. Så hvor i din karriere er du?

Er du i starten og trenger å være lærevillig eller er du blitt en leder som trenger å utvikle dine lederegenskaper?

Hvis du ønsker hjelp eller veiledning for deg selv og din fremgang, ta kontakt for en Gratis Strategitime over telefon: 46416098!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar