søndag 13. mai 2012

For å ha Suksess og Lykkes stort, må du komme over mange hindringer og motstand på din vei.


Without support and accountability, you cannot get out there to play that BIGGER game (there are too many obstacles) - Fabienne Fredrickson 




Det er lett gjort å finne på mange rare unnskyldninger når vi møter hindringer på vår vei mot suksess.. Og det er lett å utsette ting som vi vet at vi MÅ gjøre for å komme oss til neste nivå i vår business.

For å legge til rette for fremgang, så er det nødvendig å sette mål, lage en plan, tilrettelegge omgivelsene, optimere dine ferdigheter og mestre psykologen ved frykt og angst. Men det er like viktig at du har en sponsor eller up-line som kan gi deg støtte OG som også holder deg ansvarlig for de oppgavene du sagt at du skal utføre. 

Uten å ha noen som holder en ansvarlig og som gir deg støtte og motivasjon, er det nesten umulig å lykkes stort. 

Med å lykkes stort, mener jeg å skape en fremtid for deg selv, din familie og til å kunne bidra med dine talenter til verden i stort.

Du har et budskap og du har et verktøy for å kunne hjelpe andre kvinner til å kunne skape et liv i frihet og glede for sine nære og kjære.

Hva mener jeg da med å holde deg ansvarlig?
Jo, hvis du på søndags kvelden har skrevet en liste med de viktigste tingene du skal gjøre for å ta businessen til neste nivå, så må du også gjennomføre for at det faktisk skal skje noe.

Så om du hver dag har en prioriteringsliste og du har avtalt med din sponsor at du skal ringe et visst klokkeslett for å rapportere at du faktisk har gjort det du sagt du skal gjøre, da er muligheten for å lykkes allerede doblet.


Og hvis det ikke er gjennomført, så skal sponsoren kunne hjelpe deg å finne ut hva som hindret eller stoppet deg fra å ta de skrittene du selv satt opp for deg å gjøre. Så gjør du en ny prioriteringsliste for den samme dagen eller dagen etter og setter det som ikke ble gjort på toppen. 


Det å utsette ting er bare en måte å selvsabotere på og ditt underbevisste som holder deg tilbake fra å være ditt "nye" jeg..
Dette stiller også krav til deg selv som sponsor. Å være en støttespiller og motivator for ditt team.
Man kan ikke kreve at de man jobbet med skal gjøre noe som helst, men man kan sammen med de prøve å finne ut hva frykten eller angsten grunner seg i og som har hindret dem fra å ta de selvsagte skrittene. Det handler aldri om at man ikke har lyst til å gjennomføre, det finnes alltid en psykologisk grunn til at man stopper opp. 

Og vi som kvinner ønsker å hjelpe alle til å lykkes. Det er dog viktig å innse at vi ikke kan hjelpe alle. Hvis du vil ha rask fremgang og er målbevisst, da må man også se fremover å ikke henge seg helt opp i det å hjelpe noen som står hard fast.

Du kan kanskje hjelpe personen videre gjennom å ta kontakt med en mer erfaren i din up-line, som kan hjelpe din distributør gjennom det den er redd for. Så jobber du videre med de som har en "No excuses approach".. Altså de som ser frykten, men som gjør det allikevel. Du kan alltid gå tilbake å ta tak i den som hadde noe å jobbe igjennom psykologisk etterpå, og da er den kanskje klar for å gå videre..


Det finnes også profesjonelle coacher som meg selv, som kan jobbe med forskjellige teknikker for å frigjøre angst og frykt. 

Nå er et fint neste skritt for deg å ringe din sponsor etter du har satt opp din ukeplan og dele denne med din sponsor. Så blir dere enig om en tid hver dag som du skal ringe for å rapportere dine fremskritt. Det er en veldig god følelse når du gjort de tingene du sagt at du skal gjøre og kan rapportere dette videre. Og stolt skal du være! 

De er de små tingene som skaper nye vaner som gjør om vi lykkes i lengden eller ikke, så skap gode vaner for deg selv og din familie, sånn at du kan skape det livet du drømmer om for dine nære og kjære!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar