fredag 11. mai 2012

Har du noen gang satt mål som du ikke har klart?

Hva er det som har stoppet deg fra å nå målene dine frem til idag?

 



Mitt hovedfokus er jo å jobbe med kvinnelige ledere innen nettverks markedsføring, så i dette innlegget handler det litt om det at vi kvinner fungerer annerledes enn menn, og at det må vi bare akseptere, og respektere. Når du jobber ut ifra den du er og dine verdier, så kommer du å lykkes mye bedre enn du kanskje gjort tidligere.

De to bildene jeg bruker i dette innlegget appellerer gjerne til oss kvinner, da vi trenger å føle at det vi gjør, bidrar til at andre mennesker har det bra og at familien vår prioriteres.
Om du virkelig kan ta innover deg det, at det du gjør i din business, hjelper og bidrar til andre menneskers liv på en fin måte, da gjør du jobben din mye enklere.
Det er ikke bare produkter du selger. Det du leverer er løsninger og resultater. Ikke noe annet.

Når du føler at du hjelper en annen kvinne til å få et resultat på sin helse, ta frem det vakreste av hennes utseende, finne en løsning hun har behov av på kjøkkenet eller å kjenne seg trygg i sitt eget hjem, da føler du at du bidrar og gjør noe godt. Men hvis du tenker at du er en selger, som skal "lure" noen til å kjøpe dine produkter eller tjenester, da blir det vanskelig å lykkes..

Om du i tillegg kan organisere arbetstiden sånn at du har blokker av tid, som passer inn i det livet du lever idag, da har du det også bedre med deg selv. Mange ganger kan det være sånn at du har mixede følelser som jobber mot hverandre, da kommer du heller ikke til å lykkes..

Om ditt mål med å jobbe med din business er å frigjøre tid til familien og gi deg den friheten du drømmer om, men samtidig føler du at det du gjør stjeler tiden fra familien - da jobber du emot deg selv og du står i din egen vei..

Da må du forandre holdningen til noe og ta et bevisst valg om hvordan du kan tilrettelegge ting til du har oppnådd målet din om økonomisk frihet. Friheten til å kunne velge å leve sånn som selv vil ha det.

Du må selv se på dine verdier og hvordan du kan kombinere de med å jobbe og gjøre karriere. Vi har alltid muligheten til å forandre vår holdning til noe og vi kan alltid omprioritere hva vi vurderer høyest i livet.

Så hva er det som er viktig for deg? Hvordan kan du kombinere barn, mann, jobb, fritid, venner og det å gjøre karriere? Hva kan du forandre, legge litt til side eller se på en ny måte, som gjør det enklere for deg å oppnå dine drømmer og mål?
Husk, det finnes alltid løsninger! Og husk drømmen din! Du har muligheten til å Skape ditt eget liv - Sånn som du vil ha det!!







Lykke og fremgang ønsker jeg deg!

Johanna




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar