mandag 21. mai 2012

"Penger følger og belønner fokusert, konsekvent handling".

Det er stor forskjell på å være "stresset" og på å ha mye å gjøre.


Er du stresset? Synes du at du har så mye å gjøre at du ikke rekker det du skal? Det er vanlig at vi kvinner føler at vi har så mye å gjøre, at vi ikke rekker å gjøre det vi "skal".

Løsningen på det kan være å se på hva som virkelig er viktig. Om du en periode kan legge til side det som ikke er pengeinnbringende aktivitet, så er mye gjort.

Det å delegere er også en fin måte å få mere gjort på. Hvem i familien kan gjøre hva? Sett opp felles mål for familien og la alle føle at de bidrar gjennom å utføre sine egne oppgaver for å nå det felles målet. Det kommer an på alderen på barna hva de kan bidra med. De minste kanskje kan ha ansvar for å ha skoene i gangen i orden, imens en av de eldre barna kan få ansvar for oppvask eller støvsuging.

I perioder må vi også minske litt på kravene for hvor ryddet og fint vi kan ha hjemme.

Rydde på skrivebordet og sortere i kontaktlisten, justere litt på målene osv, er IKKE pengeinnbringende aktivitet!

I denne bransjen er ringe for å booke eller følge opp, holde presentasjoner og oppfølgingsmøter - pengeinnbringende aktivitet.
MARKEDSFØRE din egen bedrift - det er å ha aktiviteter som får penger inn i kassen.

Mange utsetter ringingen til det er for sent den dagen... Det er selvsabotasje i aller høyeste grad. Det finnes noe inni deg som holder deg tilbake fra å gjøre det du vet er riktig for å komme videre. Du får et sug i magen og tørr ikke å ta den telefonen.. Been there, done that -too...

Da er det ofte indre konflikter ofte som holder deg tilbake fra å gjøre de tingene du vet skulle kunne forandre din egen fremtid og skape et fantastisk liv for deg og din familie.

Hvis du har motstridende følelser, så vinner den følelsen som gir deg mest befrielse fra å føle smerte. Ingen vil oppleve smerte og angst, så da er det lett å ta den enkleste utveien.

Når det har kommet til et punkt der du vet at det er noe i ditt indre som stopper deg, kan det å jobbe med en coach, som kan hjelpe deg å mestre din egen psykologi, være tingen for deg.

Hvis du lurer på hvordan - ta kontakt for en Gratis Strategitime over telefonen, for å se om det er mulig for deg å komme igjennom de utfordringene du nå føler, sånn at du kan skape det livet du drømmer om for deg selv og dine nære og kjære.


Telefon: 46 41 60 98, Johanna Westin


Lykke og fremgang ønsker jeg deg!
Johanna










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar