onsdag 6. juni 2012

Sponsor = Leder?

Nei, det å være en sponsor betyr ikke automatisk at man er en leder, men at man har et ansvar det er helt klart.


Det er mange som bare "skriver" inn nye distributører uten å egentlig vite hva det innebærer. Det handler om å ta ansvar etter at man har fått en ny distributør. Å bare si at nå skal du skrive navnliste, sortere og ringe for å booke, for å så overlate den nye distributøren til seg selv - Det er ikke å ta ansvar!

Du må tenke på din nye distributør som et barn som skal lære seg å prate, gå og til slutt spise selv.

"Ta min hånd, så skal vi gå igjennom dette sammen".. Sammen med din nye distributør skal du se til at det som må gjøres de første 48 timene blir gjort. Og at "fast track" bonusen som ditt selskap har, blir oppnådd. Dette skal man som regel kunne ha klart innen den første uken av ens karriere.

Hvis du som sponsor ikke behandler businessen din som en business, men som en hobby, hvordan skal du da få ditt team å se annerledes på fortetningen din/sin da?

Det er du som setter standarden på din fremtidige business, og om du tar deg selv på alvor og viser deg og din business respekt, da kommer også andre å gjøre det.

Men, hvis det er sånn at du som sponsor "ikke har tid" til å ta din nye "under vingene" den første uken og så de neste 90 dagene, da burde du heller la være og sponse eller gjøre en avtale med din up-line at den tar seg av din nye og hjelper den å få resultater.

Resultater, resultater, resultater... Det er det alt handler om!

Både for dine distributører og dine kunder, - det eneste som er viktig er at de får resultater. Ingen kjøper et produkt, alle kjøper en løsning. De kjøper heller ikke en prosess, de kjøper KUN en løsning.

En løsning på et helseproblem eller en løsning for selvfølelsen eller en løsning for trygghet eller en løsning på sin økonomiske situasjon.

Hvis noen ligger våken om natta og har angst grunnet økonomiske problemer, da er din løsning noe den personen antagelig vil kjøpe. Men om du lover den si og så mye penger, for å la den sitte alene med navnliste og ringing, da mister du antagelig en distributør som kunne ha gjort deg til den neste store lederen..

Dette er noe jeg ser om og om igjen.. Mange som lover gull og grønne skoger, men som lar den nye "babyen" sitte alene med all sin frykt. Og frykten er der fordi dette er noe den aldri gjort, som må læres inn for at det skal bli en vane og en ferdighet.

Så ta ditt ansvar som sponsor og følg din nye distributør tett til den har lært å gå og kanskje til og med begynt å jogge litt:).
Men dere skal vokse videre sammen. Og til ledere på et høyere nivå, man  MÅ være flink til å utdanne nye ledere!  "Sponsorskapet" slutter ikke for at noen fått en tittel på mellomledernivå. Det er også en rolle man må vokse inn i, for å senere bytte "klær" enda en gang og enda en gang.. Men dette blir tema for et annet innlegg.

I løpet av kort tid starter vi opp med et Gruppecoaching program for kvinner i Network Marketing. Det foregår på telefon og med Webinar, så hold utkikk etter mer informasjon! 
Kostnaden er kun 250 kroner pr måned - så alle har råd! La meg være din veileder sammen med din sponsor og skap helt nye resultater! Send en mail til:

johannawestin2@gmail.com og få mer informasjon eller for å melde deg på!


Og hvis du er klar for å ta deg selv til neste nivå for å virkelig skape det liv du drømmer om, da kan privat coaching være noe for deg. Ta kontakt for en gratis strategitime og se om dette er en god løsning for deg!


Lykke og Fremgang Ønsker jeg deg!
Johanna




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar