fredag 1. juni 2012

Mål og tidslinje.

Ingen heis som går til suksess - men et skritt om gangen så kommer du til slutt dit du ønsker å være! Du kan selvfølgelig velge å løpe opp trappa, men hvis du hopper over et skritt, så må du gå et skritt tilbake :). Vet du hva ditt neste skritt er? Har du laget din egen mål-trappe?





Noen synes det er vanskelig å tenke seg en tidslinje, men om du tenker deg en trapp isteden kanskje det er lettere for deg å se ting foran deg?


Det er ikke bare viktig å finne ut hvor du skal, men også å vite hvor du er. Hvor langt har du kommet? Hvilke skritt har du allerede tatt? Hva er det nærmest deg til å ta nå?


Om du vil nå Diamond nivå i ditt firma, så kan du skrive det på øverste trappetrinnet og så skriver du på riktig trinn hvor du er nå.

Hvilke nivåer er det der imellom? Og hva trengs på hvert trappetrinn å gjøres for å komme opp på neste trinn?

Bryt ned ting til små skritt som er overkommelige, så ser du lettere hvordan du skal kunne komme dit du ønsker å være.

Det handler om hvor tydelig du kan se deg selv fremme ved målet. Det er vanskelig å oppnå noe, som du ikke tror er mulig for deg.
Hvis du innerst inne tror at dette er noe andre som er flinke klarer, men ikke jeg - da klarer du det mest sannsynlig ikke. Du må øve deg på å se deg der du vil være og så må du ta hvert av de små skrittene som skal til.

Når du mentalt er der du ønsker å være og du samtidig tar de nødvendige skrittene, uten å bruke unnskyldninger for hvorfor det ikke går... DA kommer du til å klare det!

Så lag nå din egen måltrapp å skap ditt eget liv sånn som du ønsker å ha det!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg! 
Johanna






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar