mandag 4. juni 2012

Bygger du en business eller har du bare en kostbar hobby?!

Er din mann negativ til hva du driver med? Synes han at det koster mer en det smaker? Begynner du å tvile på deg selv og tro at han har rett??




Da må du virkelig ta en titt på hva du faktisk gjør..

Fordi dette er en "real business". Det finnes ingen annen bransje som er som Network Marketing. I denne bransjen kan alle lykkes, men man må ha en strategi, en taktikk og en prosess man følger. En "blåkopi" som du utfør om og om igjen, til du har oppnådd målet ditt.

Og jeg regner med at du leser denne bloggen fordi du vet at du har mer å gi, og du vet at du har mer å lære, for å komme dit du vil. Fordi innerst inne vet du at du kan. Innerst inne vet du at dette er den rette veien for deg å gå. Innerst inne vet du at dette er din mulighet til å oppnå alle dine drømmer i livet. Innerst inne vet du at om du bare får muligheten.. Innerst inne vet du at om dine barn bare er harmoniske.. Og innerst inne vet du at om bare din kjære kunne støtte deg...

Men DU må ta det første skrittet. Hva skal til for at du har en dialog med dine barn som gjør dem trygge og harmoniske? Og hvordan kan du gi din kjære det han trenger, for at han skal se at du er trygg på det du gjør og at du faktisk tjener de pengene du sier at du skal gjøre?.

Du som kvinne har et behov av støtte fra din kjære og du har et behov av å vite at dine barn har det godt. Da først klarer du å ha fokus på å gjøre karriere.

Det er en av forskjellene på oss kvinner og på en mann som skal gjøre karriere.

Derfor må du finne ut hvordan du skal skape en trygg, spennende og lidenskapelig relasjon til din mann og hvordan du skal vinne Dine tenåringers tillit..

Når du har balanse i ditt privat liv kan du virkelig vise hva du går for!

Men noe av dette må du gjøre parallelt.
Du kan ikke vente på at relasjonen er perfekt, men du kan begynne å lære deg hvordan du skal kunne møte din partners behov, sånn at han føler seg sett og hørt. Og du kan gjøre akkurat det samme for dine barn og tenåringer. Når de føler at du har alt under kontroll og at du setter demmes behov først, da har du en familie som heier deg frem!




Å bygge opp din egen "business" er noe du gjør for å sikre din families fremtid, du ønsker å gi deg selv og  dine barn alt de trenger. Både av trygghet og av ting de ønsker seg som gjør livet demmes enklere og mer behagelig.

Så sett et KLART OG TYDELIG mål, lag en STRATEGISK plan og sett igang å gjør det din "blåkopi" sier at du skal gjøre hver dag!
Nye daglige rutiner, får deg dit du ønsker å være! La ikke dette være en dyr hobby, men en karriere du starter for deg selv og dine kjære:). Det er både du og dem verdt!



I løpt av kort tid starter vi opp med et Gruppecoaching program for kvinner i Network Marketing. Det foregår på telefon og med Webinar, så hold utkikk etter mer informasjon! 
Kostnaden er kun 250 kroner pr måned - så alle har råd! La meg være din veileder sammen med din sponsor og skap helt nye resultater! Send en mail til:
johannawestin2@gmail.com og få mer informasjon eller for å melde deg på.

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar