torsdag 14. juni 2012

Er du en god «mellomleder», men ønsker å gå helt til toppen og være en god toppleder??

Hva skal til for å være en god leder for sitt team? Hva skal til for å bli en toppleder?





Det å være en leder eller en entreprenør, er nesten alltid ensomt og man må ha en sterk tro på seg selv og på sin drøm.


Som bildet her sier, så må du stå opp for det du tror på, selv om du må stå alene.


Når jeg bestemte meg å gå fra å profilere meg som helse/slankecoach, til å profilere meg som suksesscoach for kvinner innen networkmarketing og direktesalg, så kjente jeg det godt i magen. Men dette er en fantastisk bransje, der alle kvinner har muligheten til å være hjemme sammen med barna sine og samtidig kunne gjøre karriere og dele sine talenter med verden. Og jeg har både erfaringen og kunnskapen som kreves for å hjelpe kvinner til å lykkes, så jeg bestemte meg for å hoppe i det. Og det finnes ikke noe bedre jeg kunne ha gjort! Så det å tørre å tro på seg selv, og det man står for er kjempe viktig.


For å gå fra mellomledernivå til toppledernivå, er mye du må lære deg. Alt det du selv har gjort for å komme dit du er, det må du også kunne formidle til ditt team. Du må bli god på å kommunisere budskapet, ikke bare på å kreve at de skal gjøre det samme som du har gjort.


Mennesker lærer best på forskjellige måter. Noen er følelsemennesker, noen tar best inn kunnskap gjennom å høre, og andre lærer best gjennom å se. En kombinasjon av alle måter er selvfølgelig det beste. Men det å lære seg å kjenne igjen hvordan dine teammedlemmer lærer best på individnivå, kan underlette jobben din masse på litt sikt. Hva driver hver enkelt i ditt team til å prestere? Er det økonomi? Anerkjennelse? Frihet? Fellesskap?


Hvor god er du på å ha gode positive holdninger? Og hvor god er du på å lære ditt team til å ha gode holdninger?


Klarer du på se hva dine teammedlemmer sliter med for hindringer, hva de frykter og hva de har angst for? Klarer du å håndtere din egen frykt og angst? Vet du hva du selv frykter mest? Å lykkes eller å misslykkes? Krever du at de i ditt team skal gjøre ting du selv ikke gjør, men vet at du burde gjøre?


Er du flink på å sette mål og til å lage en strategisk plan for deg selv, som du følger og gjennomfører - og klarer du å gjøre det sammen med ditt team?


Du vet at du ikke kan gjøre alt på samme måte som før og få nye resultater, men klarer du å skape nye positive vaner som varer? Og klarer du å gjøre det for ditt team?

Vet du hvordan du skal dekke dine egne behov for å være lykkelig og engasjert, kan du dekke din partners behov så du har støtte hjemmefra? Og kan du dekke behovene til dine teammedlemmer sånn at du virkelig har de med på lag?
Er du flink på å få frem nye spirende ledere sånn at ditt team ikke er avhengig av at du er til stede hele tiden?

Hvis du føler deg usikker på noen av de tingene jeg nevnt her, kan det være vanskelig å gå fra et mellomledernivå til å bli en toppleder. Dette er ofte ting som læres inn over tid. Men det er fullt mulig å ta noen store skritt å virkelig hoppe over gapet for å komme raskere til nye resultater!

Med coaching og kurs kan du halvere tiden du ellers skulle ha brukt på å komme helt frem. OM du i det hele tatt kommer helt frem uten hjelp??..

Ta kontakt for en GRATIS Strategitime for å se om coaching kan være den rette veien for deg til å lykkes stort med det du drømmer om.

Eller meld deg på Gruppe-coaching som starter innen kort til kun 250 kr per måned!
All coaching skjer over telefon og på webinar, så det finnes ingen begrensninger for hvor du bor:) 
 
Send en mail til: johannawestin2@gmail.com 
 
Weekend seminaret; ~ Din Suksess og Loven om tiltrekning ~ kommer snart! Send en mail for mere info! Dette er fullpakket med all den kunnskap du trenger for å bli en toppleder på kortere tid en du kunnet drømme om! Send en mail for mer info.


Vil du bli en toppleder, så må du investere både tid og penger i din egen suksess. Ingen har noen sinne kommet til toppen uten å ha investert i seg selv!
Les bøker, gå på seminar, hør på din sponsor og up-line og invester i deg selv til du har oppnådd det du ønsker.
Du er skaperen av ditt eget liv og du har akkurat de samme mulighetene som alle andre, som har gjort det før deg!


Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar