tirsdag 5. juni 2012

Hva f*n vil du?! - Thomas Nordlund, en tidligere up-line til meg.

Hva f*n vil du, spurte alltid en av mine tidligere up-lines. Han var helt rå på å få folk til å finne ut hva drømmene demmes var..


Hvis du ikke vet hva du vil, så kommer du aldri noe sted! 

Regel nr en er sett klare, tydelige og målbare mål.
Regel nr to, lag en strategisk plan..
Regel nr tre, optimer omgivelsene..
Regel nr fire, opgrader dine ferdigheter..
Regel nr fem, mestre psykologien..

Vet du hva alt dette innebærer? Det legger hele ansvaret på deg selv for din egen fremgang. ( Jeg tar ikke bort rollen til din sponsor.. Sponsor har et stort ansvar også.. )

Du må vite hva og hvor du vil, du må lage en ordentlig plan om hvordan du skal komme dit, du må omgi deg med de rette menneskene og du må velge bort noen mennesker som ikke er de rette, du må lære deg alt som må læres for å lykkes i bransjen og i ditt selskap og du må komme over de hindringene som stopper deg fra å komme dit du ønsker.

Du vet hva som skal til, å si noe annet er løgn.. Men det du derimot ikke vet, er hvordan du skal klare å mestre den frykt og angst du har for å komme videre. Ofte forstår man ikke hvor frykten kommer ifra eller at det er frykt i det hele tatt..
Så da bruker man unnskyldninger for hvorfor man ikke kommet dit man man vil og skyller på andre.

Det er ikke up-line sin skyld at du ikke lykkes.
Hvis du ikke har en sponsor som kan hjelpe deg, da må du gå videre opp i systemet. Det finnes alltid noen som kan hjelpe deg og som er interessert i din fremgang. Hvis ikke du finner noen, så kan du faktisk leie en profesjonell coach for å lykkes med å oppnå dine høyeste drømmer. It´s up to you!

Hvordan har du tidligere prøvd å komme over hindringer, frykt og angst? Fungerte det? Hvis ikke må du se på nye løsninger for å få nye resultater..

Regel nr en: Hva er det du vil? Hva roper hjertet ditt etter? Hvordan skal du gi hjertet ditt det det tenger?


I løpet av kort tid starter vi opp med et Gruppecoaching program for kvinner i Network Marketing. Det foregår på telefon og med Webinar, så hold utkikk etter mer informasjon! 
Kostnaden er kun 250 kroner pr måned - så alle har råd! La meg være din veileder sammen med din sponsor og skap helt nye resultater! Send en mail til:

johannawestin2@gmail.com og få mer informasjon eller for å melde deg på.

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar