fredag 22. juni 2012

Sommerferie! Tar businessen din ferie sammen med skolen?




Hvis du tar ferie nå, så kan du glipp av masse business.. Kanskje du ikke en gang klarer å komme tilbake igjen..









Det er ganske vanlig at man tenker at «-nå fortjener jeg en god ferie..»
Men gjør du det? Hvor alvorlig har du jobbet på businessen din det siste 6-12 månedene?

Se på butikkene rundt deg. Stenger de fordi at skolene har sommerferie? Stenger Mc Donalds fordi at de som driver det får gjester på besøk?

Mine foreldre bor i Spania. Hvis vi skal komme på besøk, så kan ikke de bare ta fri fra jobben fordi at vi kommer. Det er urimelig å kreve at bare for at vi skal komme, så må de miste arbeidsinntekt.
Og i hvert fall hvis de hadde hatt eget firma. Da kan de ikke bare stenge å tape både kunder og penger til konkurrentene.

De fleste som har en vanlig jobb kan heller ikke ta ferie første året de har en jobb. De må jobbe inn en hvis sum av timer i løpet av et år, for å kunne ha betalt ferie året etterpå.

Nå sier jeg ikke at du ikke skal ta noe ferie! Selvsagt skal du også kose deg, være sammen med familie og venner og gi deg selv tid til rekreasjon. Men IKKE I 8 UKER...

Det er en felle mange går inn i. De rettferdiggjør at de har jobbet hardt for å starte opp sin business og at de er priviligert som kan jobbe hjemmefra. Ja, det er sant. Men kanskje ikke første året..

De fleste som starter firma må jobbe 1-3 år før de kan ta ut noe særlig i lønn og enda mindre ta ut ferie og bruke penger man enda ikke har tjent. Mye av det man tjener i starten må gå til å investere tilbake i sin egen forretning for at det skal gå bra senere.

Og en butikksjef, må ha en vikar for å kunne ta ferie. Jobben blir aldri gjort av seg selv..

Du som jobber med Network Marketing eller Direktesalg, har ikke muligheten til å leie en vikar. Du må gjøre jobben selv. Da er det ganske så innlysende at du ikke kan ta ferie helt uten videre.

Det jeg ønsker å dele videre er at denne bransjen er en fantastisk bransje som kan gi deg og din familie en fremtid i frihet. Både av tid og penger. Men da må du ikke «rote» bort det første året. Og hvis du har jobbet i flere år uten å ha noen spesielle resultater, da har du ikke jobbet.. Og da må du se dette som ditt første år og ta nye tak i businessen. Lære deg det som trengs å lære for å lykkes. Slutte å ha unnskyldninger..

Du må behandle denne businessen som hvilket som helst annet firma eller butikk. Du må skaffe kunder, selge og følge opp. Du må få kundene til å bli dine kunder og du må kunne beholde de. Du må få de til å like deg, stole på deg og få en følelse av at de kjenner deg.

Så hvis du skal ha ferie, hvordan må du legge det opp da? Hvor lenge har du mulighet å ta ferie? Hvordan kan du beholde kontakten med kundene dine selv om du er borte? Hvordan blir varene levert hvis du er et annet sted? Blir de bestilt via nettbutikk og sendt direkte til kunden eller pleier du selv å levere varene. Kan du få noen til å hjelpe deg når du er borte eller kan du ha forberedt kundene dine sånn at de har bestilt det de skal ha før du reiser? PLAN og STRATEGI. Har du det?

Med en strategi og en taktikk som får deg til å oppnå dine mål, så kan du på sikt leve det livet du drømmer om!

Når du jobber med en coach kan du halvere tiden du trenger for å lykkes. Hvis du har en god sponsor og up-line – bruk de. Hvis ikke - kanskje det å leie en privat fremgangscoach kan være det som får deg til å lykkes en gang for alle.

Oppstarten av gruppecoachingen «Kvinner i lederskap – Den nye bevegelsen» starter opp innen kort! Meld deg på idag! Kun 250 kr per måned! Webinar og telefon, så alle kan delta uansett hvor man bor.

Send en mail for mer info johannawestin2@gmail.com eller ring 46 41 60 98.

Kurset som gir deg en helt ny syn på livet og din business og som kan forandre livet ditt mer en du turt å drømme om: «Din Suksess Og Loven Om Tiltrekning» starter opp den 13 Juli og varer i 3 intense dager. Send en mail idag og få info om kurset.
Du kommer ikke til å kunne gå tilbake å leve det samme livet når du går ut dørene på søndags kvelden, som du gjorde når du kom inn på torsdagen! Er du klar for en total forandring både i ditt liv og i din business?? Da er dette det riktige kurset for deg.

Vil du lære deg å bruke Internett og sosiale media for å skape en «know, like and trust-factor»? Det er et must idag å bruke disse kanalene for å bygge en business som varer.
Et 4 timers kurs starter opp torsdagen den 28 Juni i Sandefjord, kl 18.00-22.00. Prisen er KUN 500 kr per person! Ikke la denne muligheten gå fra deg! Du må være der kundene er og de er på Facebook og Twitter. Du får også lære litt om blogging og nyhetsbrev.

Alt handler om å kunne tiltrekke seg de rette kundene uten å være «sales-y».. "Ingen liker å bli solgt til – men alle liker å handle". 
 
Men vet du hvordan du skal få dine ideelle kunder til å kjøpe av deg?
Meld deg på idag!
 
Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar