torsdag 18. oktober 2012

Er du en mellomleder eller føler du deg ikke som en leder?


Er du en mellomleder i et networkmarketing selskap eller i et direktesalg selskap? Har du kommet en bit på vei, men du føler at du sitter litt fast og ikke vet hvordan du skal komme videre til topptittel-nivå? Da er det kanskje noen ledreskapskvalifikasjoner du trenger å utvikle?

Det er stor forskjell på det å være en leder, som utvikler sitt team og på en nystartet som skal lære seg basic systemet i selskapet. Man kan ikke lære alle de samme tingene når de er på forskkjellige nivåer av sitt eget personlige lederskap. En som har vært i et eller flere andre selskaper, er nødvendigvis ikke klare for en lederrolle i det nye selskapet. Og i noen selskaper kan man "kjøpe" seg en tittel. Da er man heller ikke en leder.

Men når du virkelig føler at du er en leder, men du vet ikke helt hvordan du skal komme videre til neste skritt, da kan du kanskje se på å utvikle ditt eget budskap, spisse det til å passe dine ideelle kunder eller teammedlemmer - de du ønsker å jobbe sammen med? Kanske du trenger å lære deg hvordan de forskjellige nøkkelpersonene i ditt team kommuniserer best, for å lære mer og for å få bedre resultater? Kanskje du trenger å lære deg hvordan du selv skal bli en god coach for ditt team, sånn at du kan fange de opp der de er? Eller kanskje du må lære deg på dybden, hvordan du skal hjelpe dine til å sette dypgående mål som fungerer?

Du vet selv innerst inne hva du trenger for å komme videre. Kanskje det er at du faktisk til syvende og sist er redd for å lykkes...? Det kan være dine egne begrensende tankemønster og vaner som stopper deg eller gjør at det går saktere en det trenger å gjøre.

Uansett hvor du er i din lederrolle, så finnes det noe du kan lære for å komme videre til neste nivå.
Les bøker, gå på seminar og ta utdanninger som tjener din personlige utvikling og din business utvikling.

Du startet med denne virksomheten for å skape noe i ditt liv som du manglet. Penger, glede, positivitet, sosialt nettverk eller nye utfordringer. Du kan skape noe som du kan etterlate verden etter at du selv har gått til ditt neste sted.. Du kan skape noe du er stolt av og som gir deg mange gode følelser og opplevelser.
IKKE GI OPP!

Du har alt du trenger inni deg for å lykkes. Ellers så hadde du ikke lest dette nå. Du hadde ikke blitt gitt muligheten om den ikke var ment for deg og for at du skal lykkes.

Du trenger bare å skaffe deg noen verktøy, som du ennå ikke fått på din vei. Fordi du ikke har hvert klar for de. Men når eleven er redo, da kommer læreren, er det et ordtak som sier.

Det er ikke sikkert at jeg er den som skal hjelpe deg videre, men at du leser dette, betyr at du er klar for neste skritt :-), og da kommer ogå den rette læreren for deg til å dukke opp.

Hvis du ønsker en Gratis "Er jeg klar for neste nivå" stratgisamtale, ta kontakt på johanna@dinsuksessifokus.com.
Da kontakter jeg deg og setter opp en samtale avtale over telefon, for å hjelpe deg å se hva ditt neste skritt kan være.
Ikke tenk på om dette er for deg eller ikke! Det er for deg om du føler deg klar inni i hjertet ditt. Husk at ditt liv er ditt budskap ut til verden, så se til at det betyr noe!

Masse lykke og fremgang ønsker jeg deg!
Din suksesscoach
Johanna




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar