mandag 7. januar 2013

Har du systemer og planer som fungerer?




Med systemer og strategier, kan du snu din virksomhet fra hobby til en lukrativ business.

 

Har du systemer, strategier og time-management på plass?

Mål, Plan, tidslinje, strategi, kunnskap, godt miljø og det å mestre din psykologi.. Alt dette inngår i det å sette klare, bra og tydelige mål. ( Dette kan du lære i den gratis målsetningsvideoen du kan finne på YouTube.
http://www.youtube.com/watch?v=4PTXdIZv7RU
Send en mail, så sender vi arbeidsheftet som hører sammen)

Du trenger også å “mestre” tiden, sånn at du bruker tiden på de rette tingene. ”Fokus er det samme som å prioritere”. Hva skal du gjøre mer av og hva skal du gjøre mindre av?

Og så må du ha systemer som fungerer.

Noen strategier funger for en del mennesker, og andre strategier passer bedre for andre igjen.. Online marketing vs offline marketing..

En godt gjennomført Grand Opening, fra utsendte innbydelser og oppfølging før selve happeningen, til oppfølging og bookinger etter en G.O, kan være den eneste strategien man trenger for å få en lukrativ business. Dette i seg er et unikt system. ( Dette lærer jeg bort i ”Fra Drøm Til Diamond”, og bare det å mestre denne strategien og systemet er verdt pengene mange ganger om.)

Eller skrive et Introduksjonsbrev til ditt varme marked, kan også gi deg de referansene du trenger for komme videre.

Men har du systemer og planer på plass og alt satt sammen i et system – da ruller det på og du kan ikke la være å få resultater!

Markedsføringsplan – ikke tro at det ikke berører deg som jobber med networkmarketing – det gjør det i aller høyeste grad! Det er det eneste det handler om, å bygge gode relasjoner, og om å markedsføre. Både dine produkter og dine muligheter.

Har du en strategi for å markedsføre deg på Internet? Husk at Facebook er kommet for å bli og du trenger å være der folk er. Ikke spamme med produktene dine! Men det finnes strategier for hvordan du skal markedsføre deg i sosiale medier.

Vet du hvordan du presenterer deg og hva du gjør, til noen du kort møter på butikken? Hva er det du har for løsning med ditt produkt og din mulighet? Hvem er det du faktisk hjelper?

Ja, dette med strategier og systemer er viktig. Din holdning til din business bør være at dette er ditt eget firma, og at du skal gjøre det som kreves for å lykkes :-)

Det er ditt liv og din fremtid – du kan alltid ta ny valg og skape nye vaner!

Lykke og Fremgang til deg!

Johanna Westin
Din Suksesscoach



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar