mandag 21. januar 2013

Hvordan skal jeg bli en god leder?

Hvordan skal jeg nå kunne lede andre mennesker? Hva gjør meg til en god leder? Hjelp! Nå kommer jeg ikke videre..

Det de fleste gjør er å ”mase” på sine teammedlemmer om å ringe mer, booke mer, holde flere møter… Osv..

Men har du noen gang lurt på hva du skulle kunne gjøre for å lede dem til fremgang?
Å mase fungerer aldri. Det er en grunn til hvorfor de ikke gjør det de vet at de skal gjøre.

For det første er det viktig å gi dine nye medlemmer trygghet. Og trygghet får man gjennom kunnskap.

Når du starter opp en ny, så bør du sitte sammen med den når den skriver sin navnliste. OG den bør være på 100 navn – uansett hva andre sier. Når du har en liste på 20 navn, og du kanskje har som mål å få 20 kunder, og 10 sier nei… Da blir man ganske så motløs.

Men om 10 sier nei og du fortsatt har 90 igjen å spørre, da er det som en dråpe i havet. Og tankemønster og Mindset, det er ofte det det handler om. Hva tror du er mulig, og hva kan du se for deg som en mulighet.

Så sitt med dine nye og skriv, vær tilstede når de ringer og booker sine 10 første møter, og gjør de første presentasjonene for dine nye medlemmer.

(I Bootcampen ”Fra Drøm Til Diamond” - hjemmestudiekurs, lærer jeg bort et helt system for hvordan du skal få dine teammedlemmer å alltid ha fulle kalendere med bookinger, og hvordan du skal kunne gi anerkjennelse til alle uansett tittel og nivå.)

Du bør også sitte sammen med dem å gjøre en kartleggingssamtale. Der finner du ut hva de har for frykt, hva de vil bort fra i livet der de er nå. Finne ut hva som gjør at de MÅ ha endring nå.

Når du vet hva de vil bort fra nå, og hva de ønsker å ha i livet isteden, da har du funnet drivkraften. Da er det der du må hjelpe dem å huske at de ikke vil være, når de glemmer hva de har satt for mål, eller når de har unnskyldninger for hvorfor de ikke har gjort det de skulle.

Det å hjelpe dem å holde dem ansvarlige, hjelpe dem å sette en tidslinje, hjelpe dem å ha dagsmål og at du har daglig kontakt – det kommer til å gjøre deg til en bedre leder.

Et lite tips, se deg selv i den tittelen du jobber mot å få. Ikke den neste, men den du virkelig vil ha, hvordan hadde du behandlet andre mennesker da, hvordan hadde du tatt en beslutning om du allerede var en Diamond? Hvem trenger du å bli for å være en Diamond? Hva trenger du å lære for å bli en Diamond?

Om du starter med disse enkle skrittene, så kan du enkelt bli en bedre leder.
Senere i din utvikling kommer det med kommunikasjon, og det å hjelpe dem til å bli sett og hørt. Å gi anerkjennelse og berøm, når de har gjort minste lille fremskritt – det gjør deg også til en bedre leder.

Vil du lære hvordan du skal tiltrekke deg de rette kundene og teammedlemmene? Vil du lære deg hvordan du skal markedsføre deg på Facebook og med en egen blogg?
Vet du at markedsføring handler om å kommunisere med dine potentielle kunder og at man må bygge relasjoner av tillit for å kunne få en stor kundebase og et sterkt team?

Alt dette får de lære om i den Virtuelle Workshop den 9/2 kl 11.00 – 16.00!
Prisen for hele denne dagen er 2490 ;- - OG du får ”Fra Drøm Til Diamond” – hjemmestudie kurs helt uten kostnad!!
Du får maler og oppgaveark. Du får veiledning hele veien gjennom.

Mener du alvor med å bygge business? Har du fortsatt unnskyldninger for å ikke ta denne muligheten? Det vet bare du..

Interessert? Meld deg på her.

Eller send en e-post hvis du lurer på noe!

johanna@dinsuksessifokus.com

 Lykke og fremgang ønsker vi deg! 
Johanna & Kjetil

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar