mandag 25. juni 2012

Hvorfor har du startet i akkurat den businessen du har valgt?


Hva er drivkraften din for å jobbe med det du gjør?

 

Jeg leste et nyhetsbrev fra en av mine mentorer, Ali Brown, og hun skriver om et party hun var invitert til. Og hun sier at « -som vanlig blir alle entreprenører dratt til hverandre av en eller annen grund. Kanskje det er for at vi finner hverandre mer interessante eller kan det være sånn at vi har vanskelig å prate med andre mennesker «som ikke forstår det»

(I am not sure if it's because we find each other more interesting than other folks, or maybe it's because sometimes we have a hard time talking to other people who "don't get it?" ;)) - Ali Brown

Videre forteller hun om en mann som har startet opp et forsikringsfirma og hun spør hva som var grunnen til at han startet opp dette. Han sier at han ikke har noen interesse i vare seg forsikringer eller egentlig i bransjen i det hele tatt. Han fant en bransje som var lukrativ og så leide han inn den profesjonelle hjelp og ekspertise som han trengte. Videre sier han at grunnen til dette er for å kunne tilfredsstille andre behov og interesser han har i livet. Så som golf, flyving og det å reise.

Hvorfor tar jeg opp dette her lurer du kanskje.. Jo, fordi jeg retter meg spesielt til kvinnene innen denne bransjen og det er sjeldent man hører kvinner i den «vanlige» forretningsverden si noe lignende.
Vanligvis så trenger vi å føle at vi elsker det vi gjør, at vi har lidenskapen, og nesten har vårt firma som en forlengelse av oss selv.

Men her er det annerledes. Mange er vi kvinner som startet opp i denne bransjen, med målet om å kunne oppnå andre ting som vi ønsker i livet.

Jeg hadde en samtale med en kvinne i et selskap jeg jobbet i, og hun har skapt drømmelivet sitt gjennom dette firmaet. Gjennom de pengene hun tjente har hun kunnet starte opp drømmefirmaet, kjøpe drømmehuset og drømmebilen, og utvikle alle de hobbyene hun ønsket å ha. Hun er en stor inspirasjon for meg og hun vist at alt er mulig med et mål, en plan og en strategi. OG arbeidsomhet OG utholdenhet OG en sterk drøm om hva hun ønsker å få ut av livet hun lever her.

I tillegg har hun tatt masse utdanning om hvem hun selv er. Hun jobber på å stretche sine egne begrensninger,(mindset) og hun er villig til å gjøre og leve sånn som det kreves av henne for å leve som hun ønsker. Hun har skapt et fantastisk liv for seg selv og sin familie gjennom den livsstil hun har bygget opp.

Men for meg har det vært viktig å jobbe med firmaer som har en god ledelse med høy integritet, gode produkter av høy kvalitet og et langsiktig mål om å bli på markedet. Det har vært viktig for meg å vite at de har vært lenge nok på markedet for å vise til stabilitet.

Da er det mulig for meg å finne lidenskapen nesten uavhengig av produktene, fordi det er måten å jobbe på som tiltrekker meg. Det å hjelpe andre til å lykkes for å kunne lykkes selv er noe som jeg mener er hele poenget meg å jobbe på denne måten.

Jeg har et sterkt behov av å føle fellesskap, kjærlighet, ærlighet og et sterkt behov av å kunne bidra til at andre mennesker har det bra, og jeg har også et ekstra sterkt behov av å lære nye ting. I det inngår mitt behov av å vokse som person.

Alle disse behovene får jeg dekket gjennom å jobbe med nettverks markedsføring.

Og når jeg kan sitte sammen med en kvinne og hjelpe henne å velge ut de riktige produktene for å føle seg vakker, eller en utbrent mamma til å finne riktige produkter til å få energi nok til å være aktiv i alle rollene hun har, eller når til og med en kvinne som har sykdommer kan få hjelp til en bedre livskvalitet gjennom de produktene jeg tilbyr – da føler jeg en dyp tilfredsstillelse.

Så selv om det ikke er de produktene jeg selv hadde valgt å starte opp et firma med, så kan man finne lidenskapen i jobben gjennom andre ting. Som de jeg beskrevet over.

Det jeg ønsker å si at det er mye enklere å bygge opp ditt «firma» om du vet hvorfor du gjør det. Hva er dine drømmer og hva er det du virkelig har lyst å forandre i ditt liv? Hvilke av dine indre behov kan du tilfredsstille gjennom den jobben du gjør? Hva er dine verdier som du skal stemme med?

Alt dette kommer du å kunne kartlegge på weekend seminaret «Din suksess og Loven om tiltrekning».

Dette og mye mye mer! Du kommer som en person på fredagen og du går som en annen person på søndagen. Dette kan virkelig forandre hele ditt syn på deg selv og på ditt fremtidige liv!
Gi deg selv dette kurset i feriegave og du kan skape mange flotte ferier i fremtiden for deg og de du har kjær.

Kurset går den 13, 14 og 15 juli. Send en mail til johannawestin2@gmail.com for mer informasjon!

Jeg lover at du kommer til å virkelig kunne gjøre forandringer med det du lærer på dette kurset.

Og skulle du av en eller annen grund ikke være fornøyd etter lørdagen, så får du alle penge tilbake. Jeg tar risikoen og du tar muligheten:)

Jeg håper å se deg på kurs!!

Lykke og fremgang ønsker jeg deg!
Johanna 
Suksesscoach for deg som kvinne
innen Nettverksmarkedsmarkedsføring og Direktesalg.

fredag 22. juni 2012

Sommerferie! Tar businessen din ferie sammen med skolen?




Hvis du tar ferie nå, så kan du glipp av masse business.. Kanskje du ikke en gang klarer å komme tilbake igjen..









Det er ganske vanlig at man tenker at «-nå fortjener jeg en god ferie..»
Men gjør du det? Hvor alvorlig har du jobbet på businessen din det siste 6-12 månedene?

Se på butikkene rundt deg. Stenger de fordi at skolene har sommerferie? Stenger Mc Donalds fordi at de som driver det får gjester på besøk?

Mine foreldre bor i Spania. Hvis vi skal komme på besøk, så kan ikke de bare ta fri fra jobben fordi at vi kommer. Det er urimelig å kreve at bare for at vi skal komme, så må de miste arbeidsinntekt.
Og i hvert fall hvis de hadde hatt eget firma. Da kan de ikke bare stenge å tape både kunder og penger til konkurrentene.

De fleste som har en vanlig jobb kan heller ikke ta ferie første året de har en jobb. De må jobbe inn en hvis sum av timer i løpet av et år, for å kunne ha betalt ferie året etterpå.

Nå sier jeg ikke at du ikke skal ta noe ferie! Selvsagt skal du også kose deg, være sammen med familie og venner og gi deg selv tid til rekreasjon. Men IKKE I 8 UKER...

Det er en felle mange går inn i. De rettferdiggjør at de har jobbet hardt for å starte opp sin business og at de er priviligert som kan jobbe hjemmefra. Ja, det er sant. Men kanskje ikke første året..

De fleste som starter firma må jobbe 1-3 år før de kan ta ut noe særlig i lønn og enda mindre ta ut ferie og bruke penger man enda ikke har tjent. Mye av det man tjener i starten må gå til å investere tilbake i sin egen forretning for at det skal gå bra senere.

Og en butikksjef, må ha en vikar for å kunne ta ferie. Jobben blir aldri gjort av seg selv..

Du som jobber med Network Marketing eller Direktesalg, har ikke muligheten til å leie en vikar. Du må gjøre jobben selv. Da er det ganske så innlysende at du ikke kan ta ferie helt uten videre.

Det jeg ønsker å dele videre er at denne bransjen er en fantastisk bransje som kan gi deg og din familie en fremtid i frihet. Både av tid og penger. Men da må du ikke «rote» bort det første året. Og hvis du har jobbet i flere år uten å ha noen spesielle resultater, da har du ikke jobbet.. Og da må du se dette som ditt første år og ta nye tak i businessen. Lære deg det som trengs å lære for å lykkes. Slutte å ha unnskyldninger..

Du må behandle denne businessen som hvilket som helst annet firma eller butikk. Du må skaffe kunder, selge og følge opp. Du må få kundene til å bli dine kunder og du må kunne beholde de. Du må få de til å like deg, stole på deg og få en følelse av at de kjenner deg.

Så hvis du skal ha ferie, hvordan må du legge det opp da? Hvor lenge har du mulighet å ta ferie? Hvordan kan du beholde kontakten med kundene dine selv om du er borte? Hvordan blir varene levert hvis du er et annet sted? Blir de bestilt via nettbutikk og sendt direkte til kunden eller pleier du selv å levere varene. Kan du få noen til å hjelpe deg når du er borte eller kan du ha forberedt kundene dine sånn at de har bestilt det de skal ha før du reiser? PLAN og STRATEGI. Har du det?

Med en strategi og en taktikk som får deg til å oppnå dine mål, så kan du på sikt leve det livet du drømmer om!

Når du jobber med en coach kan du halvere tiden du trenger for å lykkes. Hvis du har en god sponsor og up-line – bruk de. Hvis ikke - kanskje det å leie en privat fremgangscoach kan være det som får deg til å lykkes en gang for alle.

Oppstarten av gruppecoachingen «Kvinner i lederskap – Den nye bevegelsen» starter opp innen kort! Meld deg på idag! Kun 250 kr per måned! Webinar og telefon, så alle kan delta uansett hvor man bor.

Send en mail for mer info johannawestin2@gmail.com eller ring 46 41 60 98.

Kurset som gir deg en helt ny syn på livet og din business og som kan forandre livet ditt mer en du turt å drømme om: «Din Suksess Og Loven Om Tiltrekning» starter opp den 13 Juli og varer i 3 intense dager. Send en mail idag og få info om kurset.
Du kommer ikke til å kunne gå tilbake å leve det samme livet når du går ut dørene på søndags kvelden, som du gjorde når du kom inn på torsdagen! Er du klar for en total forandring både i ditt liv og i din business?? Da er dette det riktige kurset for deg.

Vil du lære deg å bruke Internett og sosiale media for å skape en «know, like and trust-factor»? Det er et must idag å bruke disse kanalene for å bygge en business som varer.
Et 4 timers kurs starter opp torsdagen den 28 Juni i Sandefjord, kl 18.00-22.00. Prisen er KUN 500 kr per person! Ikke la denne muligheten gå fra deg! Du må være der kundene er og de er på Facebook og Twitter. Du får også lære litt om blogging og nyhetsbrev.

Alt handler om å kunne tiltrekke seg de rette kundene uten å være «sales-y».. "Ingen liker å bli solgt til – men alle liker å handle". 
 
Men vet du hvordan du skal få dine ideelle kunder til å kjøpe av deg?
Meld deg på idag!
 
Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna

torsdag 21. juni 2012

Bruke Facebook eller ikke til å markedsføre?? Rett eller galt?!



 Det er mye prat om det om å bruke Facebook som markedsføringskanal. Og for alle firmaer som vil følge med i markedet og få nye kunder idag, trenger å være på sosiale medier og synes. Det handler jo om å være der folk er.. Og Facebook er kommet for å bli. De som ikke bruker sosiale medier, blogg og nyhetsbrev, de faller litt utenfor.

Det finnes masse statistikk på alt mulig, men det tar jeg ikke med i et innlegg som dette, men sånn er det bare.

Problemet for mange er hvordan det brukes. Man kan ikke «spamme» vennene sine med masse reklame for sine produkter og muligheter. Da mister man venner..

Men det å ha en Fanpage, der man deler nyttig informasjon for de som er interesserte er noe helt annet. Man kan pinne hendelser, «highlighte» annet viktig og man kan bruke tidslinjen smart. Man kan blogge om nyttige ting og man kan bygge opp en Email-liste av interesserte VIP kunder.

Det å være ute å møte mennesker er absolutt det viktigste. Det å vise hvem man er og leve det budskapet man deler er kjempe viktig. Men man kan bruke de mulighetene man har til å dele kunnskap videre også på Internett.

Den verden er kommet for å bli!

Vil du lære om hvordan du som nystartet firma eller hvis du hatt firma lenge, men ikke begynt å bruke Internet som markedsføringskanal enda – ta kontakt på mail eller telefon. Setter opp et kurs på etterspørsel om dette for kun 500 kr per person!

Kurset blir holdt i Sandefjord, så det er kanskje mest egnet for dere som bor i nærheten. Bor du litt lenger undan, så fyll bilen med noen i teamet ditt og kom!

Ettervert kommer jeg å kunne ha det på webinar, men det holder jeg fortsatt på å skal lære meg selv hvordan det fungerer;)..

Meld deg på idag!! 

johannawestin2@gmail.com eller på telefon 46 41 60 98. Faktura blir sendt på mail etter påmelding. 

Kurset går over 4 timer på torsdag den 28 Juni. Kl 18 – 22.

Masse masse nyttige tips om hvordan du kan øke kundebasen din og samtidig oppnå «Know, Like and Trust-factor»!!

Folk kjøper ikke et produkt, de kjøper en løsning på et problem og de kjøper fra den de liker og stoler på!

Du lever av kunder, så hvorfor skal du la alle disse kundene skli mellom fingrene for at noen andre skal ta de??!!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna 

 

tirsdag 19. juni 2012

Hva er en god sponsor? Og hvordan burde en leder jobbe?



 En person har ikke blitt en leder fordi den har oppnådd en "mellomnivåtittel"!









Jeg har fått mange telefoner og spørsmål i løpet av en periode nå når jeg blogger om dette. Og jeg har intervjuet flere flotte damer for å finne ut hva de største utfordringene er som de fleste har.

Og det handler ofte om sin sponsor, og lederskapet i teamet.

Som sponsor kan det hende at man selv er like ny som den man skal begynne å hjelpe i gang med sin virksomhet. Da er det ikke sponsoren sitt ansvar å jobbe med de nye. Det sier seg selv... Man kan ikke hjelpe noen med noe man ikke selv har gjort.

Ja man kan sitte sammen for å skrive navnliste, ringe for å booke, samkjøre sine kalendere, lage felles planer, pugge på produktene og hjemmesidene til selskapet. Men man kan ikke bli kastet ut for å holde presentasjoner og møter før man er trygg på det man skal gjøre. De fleste kan som vi alle vet ikke tenke seg å stå å prate foran flere mennesker og hvis de føler seg presset til å gjøre det – da slutter de. Frykten er det som driver de fleste til valg – ikke drømmen.

Jeg har vært i bransjen i over 13 år og det finnes fortsatt de som tror at man jobber på «den gamle måten»: Skriv 100 navn, ring å book så mange du kan, og presenter for alle du møter. Dette er et «numbers game» og du må lære deg å håndtere å få nei. For hvert nei du kommer, jo nærmere et ja kommer du.. Sett igang 10 for å få 3 til å jobbe og lær dine å gjøre det samme..

Nå er jeg litt hard mot de som jobber på denne måten. Jeg har selv blitt opplært til dette og det som skjer er at man får en rask oppgang, men en like rask nedgang.. Det finnes ingen i teamet som har rukket å bli en sterk leder som kan coache sine teammedlemmer på dette. Og lederne som finnes, er for langt unna og har flere organisasjoner under seg som jobber på denne måten. Da kan ikke de være overalt for å rette opp dette igjen. Så resultatet blir at dyktige mennesker som har masse kapasitet og utviklingsmuligheter blir borte. Og brent barn skyr ilden..

Det er mye riktig i det som sies i den «gamle måten» å jobbe på, men det er hvordan det blir brukt som er feilen. Og at den nye blir sittende og skal gjøre dette alene. Og at alle som blir startet forventes gjøre de samme tingene. Og at alle lærer på samme måte og at alle er like flinke på å kommunisere..

For å være en god leder idag, må man LEDE mennesker, ikke KASTE de ut til ulvene!

Og hvordan er man da en god leder? Det kommer an på hvilket nivå av leder man er på. En toppleder som tjener over 100 000 i måneden har en annen rolle enn den lederen som tjener mellom 20 000 - 50 000 i måneden. Og atter igjen neste leder tjener rundt 10 000 og leder på sitt nivå. Men alle disse må fungere på det nivået man er.

En «nyleder» har selv gjort basisen og har klart de oppgavene som følger med oppstart og det å bygge seg en stabil inntekt som nå vokser. Hun er flink på å ringe, sette mål, holde møter, gå på event, være sammen med de nye hun har skrevet inn til de er trygge på det de gjør.
Man jobber tett sammen til selvtillit og trygghet har begynt å vokse hos den man jobber sammen med.

En leder på mellom nivå, har utviklet en mye større selvtillit og bedre resultater i inntekt og har mer å vise til. Hun skal være tilstede for sine ledere og avlaste der det er for mye å gjøre. Hun skal holde litt større møter og kunne motivere og inspirere sine voksende ledere i teamet. Hun er flink på å utdanne seg selv og har et brennende interesse for egen utvikling, for å på best mulig måte kunne hjelpe sine «barn» å vokse.

En toppleder har igjen en helt annen rolle. Hun skal være den som lever livsstilen man hører om, og hun har en mer utdannende og coachende rolle overfor et stort og voksende team med mange hundre mennesker.
Hun skal holde hotell møter og virkelig bygge selvtillit hos de voksende lederne. Her ligger også hovedkostnadene for leie av hotellmøtene.

Dette er noe jeg også fått mange tilbake meldinger om.

At man må leie konferanserom på hotell, når man nesten ikke har penger nok til å ta seg til møtet. Resultatet av dette er at mennesker som trenger både inspirasjon og kunnskap ikke kommer.. Det virker altså mot sin hensikt..

De beste selskapene jeg har jobbet i har hatt toppledere som reiser rundt hver måned, i flere byer og holder større hotellmøter og står for hovedkostnaden for dette. De viser med sin egen livsstil at de tjener de pengene som alle hører om, og de holder med møterom og kaffe/te.
Sen er det en selvfølge at alle betaler en liten sum penger for at alle skal bidra. 50 kr per møte er noe de fleste kan betale, men når det blir 100 – 200 kr for et vanlig møte, da mister man mange. Det kan man betale for noe som er litt større. Med gjesttalere eller utdanning knyttet til møtet. Og da skiller seg de ut som vil videre. De betaler det det koster for å lære mer.

Man må som en leder - LEDE. Ordet lederskap sier noe om hva det betyr.. Skape Ledere = Lederskap..

Sitt sammen med din nye å skriv navnliste, forklar at du skal skrive 100 navn, ikke for at du skal ringe alle, men fordi du skal «brainstorme» navn og ikke glemme noen som er viktig. Du kommer aldri å ringe alle de som står på listen din, men det gir et psykologisk riktig mindset. Når du ser alle navn, så vet du at du alltid har noen å kontakte.. Og når du tenker på Anna, så husket du den andre Anna og, hun som du virkelig har lyst å kontakte..

Sitt med den nye når hun skal ringe og booke. Kanskje hun får spørsmål hun ikke kan svare på og innvendinger ved første samtalen, da kommer hun aldri til å ringe flere.. Men om du er tilstede og kan gi svar på det som kommer opp, da har du gjort en god jobb med å gi din «baby» en trygghet og hun kan bli god på å booke.

Og ja, for hvert nei du får, er du nærmere et ja, men hvordan skal du forklare det psykologisk for en ny om du selv ikke vet hvorfor?


Det er masse masse å ta opp i dette temaet. Men dette er ting jeg går på dybden i i privat coaching for de som virkelig vil ha raske og gode resultater, som også skal være stabile og langvarige.
Og i weekend kurset som kommer i Juli, « Din Suksess Og Loven Om Tiltrekning», der får man så mye at man ikke kommer til å være den samme når man går ut av kurset på søndagen. Du kommer ikke til å kunne gå tilbake å være den du var før du kom inn døren på fredagsettermiddag.

For deg som ønsker å få coaching på telefon og webinar, er gruppecoaching programmet, «Kvinner i fremgang – Den nye bevegelsen», kanskje det rette.
Her er det 2 samtaler per måned, en temasamtale og en S&S samtale. Du jobber med temaet en uke, så er det neste ukes samtale da man kan dele erfaringene man hatt under uken og man kan få coaching direkte der og da. Dette er et super rimelig coaching program, KUN 250 kr per måned.

Ta kontakt på telefon, 46 41 60 98 eller send en mail på johannawestin2@gmail.com
så sender jeg mer informasjon om både kurs og gruppecoaching.

Ønsker du at jeg skal komme og ha et foredrag for ditt team eller en workshop, ta kontakt på samme emailadresse og telefonnummer.

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna 
 

søndag 17. juni 2012

Hvem kan lykkes i MLM? Er det ikke sant at man kan tjene mye penger i denne bransjen?


Starte eget firma eller jobbe med Network Marketing? Eller ta en vanlig jobb?



Jeg har akkurat hatt en diskusjon med min kjære om MLM eller Network Marketing...Han har også jobbet med noen forskjellige MLM-selskaper tidligere, og er en av de som blitt et brent barn som skyr ilden.. Hadde man da, på den tiden, pratet mer om coaching og om at ansvaret for din egen fremgang ligger hos deg selv, så hadde ting kunnet være annerledes..

Men det bilde som oftest males opp er om hvor mye penger man kan tjene og hvor rik man kan bli på kort tid. Og for han så føltes det ut som om han nesten stod å jugde til slutt. Når man innser at ikke alle tjener de store pengene og at mange blir med for å bli rik over natta, men at det er en virkelighet for få, da kan den følelsen lett komme over en.

Min misjon i denne bransjen, som coach for kvinner innen Nettverks Markedsføring og Direktesalg, er å hjelpe kvinner til å se sin mulighet til å kunne skape seg en fremtid, og til å tjene de pengene man trenger, for å kunne velge å leve sitt liv i litt mere frihet en om man har en vanlig jobb og til å kunne starte opp noe eget uten å risikere å tape masse penger.

Men jeg synes det er viktig å ikke gi falske forhåpninger til noen som skal jobbe i denne bransjen.

Mye har blitt ødelagt av de som har brukt nettverks-bransjen til å fungere som et pyramidespill.. Noen har innimellom prøvd seg på å lage selskaper som er designet som et nettverks selskap, men med baktanke om å tjene raske penger. Jeg trenger ikke å nevne noen navn her, men det har skjedd og flere kommer helt sikkert til å prøve seg. Dette er synd!

Jeg har startet opp flere firmaer og det koster mye å starte opp for seg selv. Men jeg har alltid hatt en drøm om å gjøre noe stort og om å tjene mye penger. Så når jeg første gangen hørte om MLM og fikk sirkler tegnet for meg, fikk jeg rett og slett ikke sove! Jeg følte at dette må være den absolutte riktige veien for meg og hele verden å gå. Jeg trodde da at ingen i hele verden kom til å si nei til en sånn mulighet.. Men det har jeg nå flere år senere lært at det er det.. Og det skal det også være.

Alle fyller ikke bensin på ST1 fordi at det er billigst og andre fyller ikke alltid bensin på Statoil fordi at de har den beste servicen..

Vi er forskjellige og vi har forskjellige oppgaver i livet. Alle trengs på den plass man føler at man passer best.. Alle har noe å bidra med der man er..

Men hvem skal begynne med MLM? Og hvem lykkes? Og hva betyr det å lykkes? Kan alle tjene mye penger? Og hva er mye penger?

Mange går med en drøm om å starte med noe eget. Men de fleste tørr ikke å ta skrittet ut. Og mange som tar skrittet ut, overlever ikke mer en 1-3 år. Mange som starter er flinke på den tingen de valgt å jobbe med, men når man starter eget firma så er det mange ting man må kunne. Det hjelper ikke å være verdens beste akupunktør om du ikke kan markedsføring. Vet du ikke hvordan du skal få kunder så går du konkurs til slutt. Du må kunne noe om regnskap, du må være god på kundeservice og du må være god på oppfølging av dine kunder. Og du må være god på å selge deg selv og dine produkter eller tjenester.

De aller fleste er ikke god på noe mer enn den tingen de utdannet seg i og er da nesten dømt til å misslykkes på forhånd.
Og så fort som verden forandres idag innen markedsføring, sosiale medier og innen teknikk med data og mobiler – må man ligge skrittet føre for å lykkes i fremtiden. Den som ikke følger med i utviklingen ramler ut av markedet førr eller senere.

Det jeg ønsker å formidle er at innen Network Marketing har alle muligheten til å kunne skape en flott fremtid for seg selv og sin familie.
Man trenger ikke lager, ikke å lage markedsførings materiale, ikke trenger man å utvikle produkter eller web-sider. Alt er ferdig for deg som «markedsfører» til å bruke.

Men du starter opp ditt eget firma i det «store firmaet» som allerede er der, og som har lagt alt til rette for deg. Du er ikke ansatt og du har ansvar for din egen fremgang.

Det koster deg en brøkdel å starte opp i et Nettverks-selskap i forhold til å starte opp ditt eget firma fra skratch..

Bare den lille Zoo-Butikken i Strømstad, som var mitt første egne firma kostede meg 100.000 Sek å starte opp.

I Network Marketing er den høyeste summen jeg har betalt 5000 kr. Og jeg har aldri tapt de pengene.

Etter Zoo-Butikken satt jeg igjen med en gjeld på ca 50.000 kr. Årsaken var for lite kunnskap om å drive eget og av en stor personlig sorg etter å ha mistet et barn.

Når jeg jobbede i mitt siste nettverks-selskap og gjorde det ganske så bra, jeg fikk både Cruise i Kariben og en topplederweekend på Soria Moria og tjente noen gode summer penger i noen måneder. Det kostede meg ca 1800 å starte. De pengene tjente jeg fort inn igjen. Plutselig blev min mann lam fra livet og ned og livet ble snudd opp ned. Han var på sykehus i ca 5 måneder og jeg var alene med 4 barn og en ny sorg.

Jeg sluttet å jobbe en periode da. Det kunne jeg ikke ha valgt å gjøre med et annet firma som jeg hadde investert mye penger i. Men her hadde jeg en liten investering, som jeg allerede hadde tjent inn igjen og jeg hadde rukket å ha noen fine opplevelser. Men ikke en eneste krone i gjeld.

Jeg mener at alle har en mulighet i Network Marketing bransjen. Det som er viktig er å finne et produkt man liker og kan føle seg trygg på å dele med andre, og så er det viktig å ha en «sponsor» som hjelpe og veileder deg til du kan stå på egne ben.

Her har jeg egentlig mye å si, men det blir et veldig langt innlegg her.. Hjertesaker for meg og det er viktig for oss kvinner å kunne hjelpe hverandre til å lykkes. Jeg brenner for dette og ønsker virkelig at min kunnskap innen å drive eget, network marketing og innen coaching skal bidra til at mange, mange kvinner skal lykkes å ta sitt liv til et nytt nivå!

Så hva jeg mener er en god sponsor, og hvordan en sponsor og hvordan lederne som innehar topposisjonene, skal bidra på en god måte til å hjelpe sitt team til å lykkes - det får bli et annet innlegg.

Men som leder og toppleder har man et ansvar for å coache, veilede og utdanne nye trygge og selvsikre ledere. Hvis man ikke er god på det, og hvis det ikke for hvert seminar står nye ledere på scenen, da har man feilet et eller annet sted på veien med å utvikle nye selvstendige ledere, som i sin tur skal ta dette videre.

Hvis du ønsker å bli en bedre sponsor og ønsker å ta ditt team til neste nivå, så meld deg på gruppecoching «Kvinner i lederskap – Den nye bevegelsen». Prisen er KUN 250 kr per måned! Send en mail til johannawestin2@gmail.com  og meld deg på eller spør etter mer informasjon!

Hvis du er en mellomleder og føler at du ikke kommer deg videre, men du vet at du har masse å gi om du bare får den rette kunnskapen og de rette verktøyene, så meld deg på weekend-seminaret « Din suksess og Loven om Tiltrekning». Du kan komme dit du ønsker på halvparten av tiden om du bare gjør de rette tingene! Send en mail for mer info om kurs, sted og pris!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna 

 




Toppen er ikke til for alle.. Bare fordi at den er der, betyr ikke at det er dit du skal..

Hvor er du? Og hvor ønsker du å være? Ikke alle skal bli toppledere, men alle kan bygge en god fremtid for seg selv og for sin familie.



Alle er nybegynnere i starten, alle har begynt med å skrive navnliste, alle har prioritert sin liste, alle har vært redde for å ta de første samtalene.... Og noen slutter allerede her. Sånn er det bare.

Ikke alle ønsker å gjøre det som kreves for å lykkes. Sånn er det bare. Faktisk så er det ikke mer en ca 10% av befolkningen som er villige til å gjøre det som kreves for å bli rik og fremgangsrik. De fleste svarer ja om du spør dem, men når det kommer til det å virkelig ta tak i frykten som dukker opp på veien, så er det de færreste som virkelig er beredt til å gjøre det som kreves, uten å ha unnskyldninger.

Men det er ikke alle som skal til toppen, ikke alle er ment til å gjøre de samme tingene. Jeg har store visjoner og jeg ønsker å bidra til att hundretalls med kvinner skal lykkes rundt om kring i Skandinavia og jeg er beredt til å lære det jeg må lære og gjøre det jeg må gjøre for å få det til. Jeg har en «ild» som brenner inni meg og jeg vet at jeg har en stor oppgave å utføre. Det er min livsoppgave. Og hvis du er ment til å utrette store ting så vet du det inni deg du og. Det er der, og det vokser med tiden.

Men for veldig mange gode entreprenører og ledere er det absolutt mye nok å bygge opp en sterk og solid business til å forsørge seg og sin familie med. Der er nok det de fleste av de som starter opp i denne bransjen av Network Marketing og Direktesalg ønsker.

Drivkraften kan være å ha friheten til å bestemme over sin egen tid og kunne tjene de pengene man trenger uten å ha noen andre som bestemmer når man skal komme eller gå fra jobben. Friheten til å selv bestemme når man skal ha ferie. Friheten til å stå på litt ekstra når man ønsker det og friheten til å kunne være hjemme med sitt syke barn uten å ha dårlig samvittighet over for noen andre..

Men det å være klar over hva man ønsker er viktig for hvordan du skal gå til verks med å jobbe. Hvor mye tid du skal bruke, hvor mange mennesker du skal prate med og hvor mye du trenger å lære om bransjen og hvor flink du trenger å bli for å lede andre mennesker til fremgang og hvor flink du trenger å bli på å kommunisere med andre mennesker..

Skal du tjene til en ferie om året eller skal du tjene 25000 netto hver måned eller skal du skape en fremtid av økonomisk uavhengighet?
Det spiller ingen rolle hva andre mennesker sier, det er du som bestemmer over ditt eget liv.

Det er også viktig for deg å vite hva du vil med din business for å få hjelp på den måten du trenger hjelp på.. En som vil bli Diamomd på 10 måneder og en som vil tjene 2000 ekstra per måned, tenger helt forskjellig coaching.

Så hva vil du?

Tjene en vanlig lønn og skape en frihet for deg og din familie i TID?

Tjene til årets ferie på Disneyland?

Eller vil du skape en fremtid som bidrar til at også andre mennesker blir økonomisk uavhengig på grund av at du er en toppleder av verdensklasse?

Ønsker du å lære mer om hvordan du skal skape en fremtid innen Network Marketing og lykkes med å bygge en lønn som du og din familie kan leve av? Meld deg på Gruppecoachingen «Kvinner i fremgang – Den nye bevegelsen!
Send en mail til johannawestin2@gmail.com så sender jeg info på hva det går ut på. Prisen for dette er KUN 250 kr per måned! Alle som ønsker å komme videre har råd med denne rimelige coachingen!

Er du på mellomledernivå men vet at du skal videre, men du kommer ikke lenger på egen hånd? Da kan du melde deg på Weekendseminaret «Din Suksess Og loven om Tiltrekning". 

Uansett hva du ønsker å forandre, så må du investere både tid og penger i din egen suksess! Ingen har noensinne blitt god på noe, uten å investere i å lære det som kreves for å lykkes.
 
Send en mail til johannawestin2@gmail.com så sender jeg mer info om kurset, tid og pris!

Lykke og Fremgang Ønsker jeg deg!
Johanna 

 

torsdag 14. juni 2012

Er du en god «mellomleder», men ønsker å gå helt til toppen og være en god toppleder??

Hva skal til for å være en god leder for sitt team? Hva skal til for å bli en toppleder?





Det å være en leder eller en entreprenør, er nesten alltid ensomt og man må ha en sterk tro på seg selv og på sin drøm.


Som bildet her sier, så må du stå opp for det du tror på, selv om du må stå alene.


Når jeg bestemte meg å gå fra å profilere meg som helse/slankecoach, til å profilere meg som suksesscoach for kvinner innen networkmarketing og direktesalg, så kjente jeg det godt i magen. Men dette er en fantastisk bransje, der alle kvinner har muligheten til å være hjemme sammen med barna sine og samtidig kunne gjøre karriere og dele sine talenter med verden. Og jeg har både erfaringen og kunnskapen som kreves for å hjelpe kvinner til å lykkes, så jeg bestemte meg for å hoppe i det. Og det finnes ikke noe bedre jeg kunne ha gjort! Så det å tørre å tro på seg selv, og det man står for er kjempe viktig.


For å gå fra mellomledernivå til toppledernivå, er mye du må lære deg. Alt det du selv har gjort for å komme dit du er, det må du også kunne formidle til ditt team. Du må bli god på å kommunisere budskapet, ikke bare på å kreve at de skal gjøre det samme som du har gjort.


Mennesker lærer best på forskjellige måter. Noen er følelsemennesker, noen tar best inn kunnskap gjennom å høre, og andre lærer best gjennom å se. En kombinasjon av alle måter er selvfølgelig det beste. Men det å lære seg å kjenne igjen hvordan dine teammedlemmer lærer best på individnivå, kan underlette jobben din masse på litt sikt. Hva driver hver enkelt i ditt team til å prestere? Er det økonomi? Anerkjennelse? Frihet? Fellesskap?


Hvor god er du på å ha gode positive holdninger? Og hvor god er du på å lære ditt team til å ha gode holdninger?


Klarer du på se hva dine teammedlemmer sliter med for hindringer, hva de frykter og hva de har angst for? Klarer du å håndtere din egen frykt og angst? Vet du hva du selv frykter mest? Å lykkes eller å misslykkes? Krever du at de i ditt team skal gjøre ting du selv ikke gjør, men vet at du burde gjøre?


Er du flink på å sette mål og til å lage en strategisk plan for deg selv, som du følger og gjennomfører - og klarer du å gjøre det sammen med ditt team?


Du vet at du ikke kan gjøre alt på samme måte som før og få nye resultater, men klarer du å skape nye positive vaner som varer? Og klarer du å gjøre det for ditt team?

Vet du hvordan du skal dekke dine egne behov for å være lykkelig og engasjert, kan du dekke din partners behov så du har støtte hjemmefra? Og kan du dekke behovene til dine teammedlemmer sånn at du virkelig har de med på lag?
Er du flink på å få frem nye spirende ledere sånn at ditt team ikke er avhengig av at du er til stede hele tiden?

Hvis du føler deg usikker på noen av de tingene jeg nevnt her, kan det være vanskelig å gå fra et mellomledernivå til å bli en toppleder. Dette er ofte ting som læres inn over tid. Men det er fullt mulig å ta noen store skritt å virkelig hoppe over gapet for å komme raskere til nye resultater!

Med coaching og kurs kan du halvere tiden du ellers skulle ha brukt på å komme helt frem. OM du i det hele tatt kommer helt frem uten hjelp??..

Ta kontakt for en GRATIS Strategitime for å se om coaching kan være den rette veien for deg til å lykkes stort med det du drømmer om.

Eller meld deg på Gruppe-coaching som starter innen kort til kun 250 kr per måned!
All coaching skjer over telefon og på webinar, så det finnes ingen begrensninger for hvor du bor:) 
 
Send en mail til: johannawestin2@gmail.com 
 
Weekend seminaret; ~ Din Suksess og Loven om tiltrekning ~ kommer snart! Send en mail for mere info! Dette er fullpakket med all den kunnskap du trenger for å bli en toppleder på kortere tid en du kunnet drømme om! Send en mail for mer info.


Vil du bli en toppleder, så må du investere både tid og penger i din egen suksess. Ingen har noen sinne kommet til toppen uten å ha investert i seg selv!
Les bøker, gå på seminar, hør på din sponsor og up-line og invester i deg selv til du har oppnådd det du ønsker.
Du er skaperen av ditt eget liv og du har akkurat de samme mulighetene som alle andre, som har gjort det før deg!


Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna


onsdag 6. juni 2012

Sponsor = Leder?

Nei, det å være en sponsor betyr ikke automatisk at man er en leder, men at man har et ansvar det er helt klart.


Det er mange som bare "skriver" inn nye distributører uten å egentlig vite hva det innebærer. Det handler om å ta ansvar etter at man har fått en ny distributør. Å bare si at nå skal du skrive navnliste, sortere og ringe for å booke, for å så overlate den nye distributøren til seg selv - Det er ikke å ta ansvar!

Du må tenke på din nye distributør som et barn som skal lære seg å prate, gå og til slutt spise selv.

"Ta min hånd, så skal vi gå igjennom dette sammen".. Sammen med din nye distributør skal du se til at det som må gjøres de første 48 timene blir gjort. Og at "fast track" bonusen som ditt selskap har, blir oppnådd. Dette skal man som regel kunne ha klart innen den første uken av ens karriere.

Hvis du som sponsor ikke behandler businessen din som en business, men som en hobby, hvordan skal du da få ditt team å se annerledes på fortetningen din/sin da?

Det er du som setter standarden på din fremtidige business, og om du tar deg selv på alvor og viser deg og din business respekt, da kommer også andre å gjøre det.

Men, hvis det er sånn at du som sponsor "ikke har tid" til å ta din nye "under vingene" den første uken og så de neste 90 dagene, da burde du heller la være og sponse eller gjøre en avtale med din up-line at den tar seg av din nye og hjelper den å få resultater.

Resultater, resultater, resultater... Det er det alt handler om!

Både for dine distributører og dine kunder, - det eneste som er viktig er at de får resultater. Ingen kjøper et produkt, alle kjøper en løsning. De kjøper heller ikke en prosess, de kjøper KUN en løsning.

En løsning på et helseproblem eller en løsning for selvfølelsen eller en løsning for trygghet eller en løsning på sin økonomiske situasjon.

Hvis noen ligger våken om natta og har angst grunnet økonomiske problemer, da er din løsning noe den personen antagelig vil kjøpe. Men om du lover den si og så mye penger, for å la den sitte alene med navnliste og ringing, da mister du antagelig en distributør som kunne ha gjort deg til den neste store lederen..

Dette er noe jeg ser om og om igjen.. Mange som lover gull og grønne skoger, men som lar den nye "babyen" sitte alene med all sin frykt. Og frykten er der fordi dette er noe den aldri gjort, som må læres inn for at det skal bli en vane og en ferdighet.

Så ta ditt ansvar som sponsor og følg din nye distributør tett til den har lært å gå og kanskje til og med begynt å jogge litt:).
Men dere skal vokse videre sammen. Og til ledere på et høyere nivå, man  MÅ være flink til å utdanne nye ledere!  "Sponsorskapet" slutter ikke for at noen fått en tittel på mellomledernivå. Det er også en rolle man må vokse inn i, for å senere bytte "klær" enda en gang og enda en gang.. Men dette blir tema for et annet innlegg.

I løpet av kort tid starter vi opp med et Gruppecoaching program for kvinner i Network Marketing. Det foregår på telefon og med Webinar, så hold utkikk etter mer informasjon! 
Kostnaden er kun 250 kroner pr måned - så alle har råd! La meg være din veileder sammen med din sponsor og skap helt nye resultater! Send en mail til:

johannawestin2@gmail.com og få mer informasjon eller for å melde deg på!


Og hvis du er klar for å ta deg selv til neste nivå for å virkelig skape det liv du drømmer om, da kan privat coaching være noe for deg. Ta kontakt for en gratis strategitime og se om dette er en god løsning for deg!


Lykke og Fremgang Ønsker jeg deg!
Johanna




tirsdag 5. juni 2012

Hva f*n vil du?! - Thomas Nordlund, en tidligere up-line til meg.

Hva f*n vil du, spurte alltid en av mine tidligere up-lines. Han var helt rå på å få folk til å finne ut hva drømmene demmes var..


Hvis du ikke vet hva du vil, så kommer du aldri noe sted! 

Regel nr en er sett klare, tydelige og målbare mål.
Regel nr to, lag en strategisk plan..
Regel nr tre, optimer omgivelsene..
Regel nr fire, opgrader dine ferdigheter..
Regel nr fem, mestre psykologien..

Vet du hva alt dette innebærer? Det legger hele ansvaret på deg selv for din egen fremgang. ( Jeg tar ikke bort rollen til din sponsor.. Sponsor har et stort ansvar også.. )

Du må vite hva og hvor du vil, du må lage en ordentlig plan om hvordan du skal komme dit, du må omgi deg med de rette menneskene og du må velge bort noen mennesker som ikke er de rette, du må lære deg alt som må læres for å lykkes i bransjen og i ditt selskap og du må komme over de hindringene som stopper deg fra å komme dit du ønsker.

Du vet hva som skal til, å si noe annet er løgn.. Men det du derimot ikke vet, er hvordan du skal klare å mestre den frykt og angst du har for å komme videre. Ofte forstår man ikke hvor frykten kommer ifra eller at det er frykt i det hele tatt..
Så da bruker man unnskyldninger for hvorfor man ikke kommet dit man man vil og skyller på andre.

Det er ikke up-line sin skyld at du ikke lykkes.
Hvis du ikke har en sponsor som kan hjelpe deg, da må du gå videre opp i systemet. Det finnes alltid noen som kan hjelpe deg og som er interessert i din fremgang. Hvis ikke du finner noen, så kan du faktisk leie en profesjonell coach for å lykkes med å oppnå dine høyeste drømmer. It´s up to you!

Hvordan har du tidligere prøvd å komme over hindringer, frykt og angst? Fungerte det? Hvis ikke må du se på nye løsninger for å få nye resultater..

Regel nr en: Hva er det du vil? Hva roper hjertet ditt etter? Hvordan skal du gi hjertet ditt det det tenger?


I løpet av kort tid starter vi opp med et Gruppecoaching program for kvinner i Network Marketing. Det foregår på telefon og med Webinar, så hold utkikk etter mer informasjon! 
Kostnaden er kun 250 kroner pr måned - så alle har råd! La meg være din veileder sammen med din sponsor og skap helt nye resultater! Send en mail til:

johannawestin2@gmail.com og få mer informasjon eller for å melde deg på.

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna









mandag 4. juni 2012

Bygger du en business eller har du bare en kostbar hobby?!

Er din mann negativ til hva du driver med? Synes han at det koster mer en det smaker? Begynner du å tvile på deg selv og tro at han har rett??




Da må du virkelig ta en titt på hva du faktisk gjør..

Fordi dette er en "real business". Det finnes ingen annen bransje som er som Network Marketing. I denne bransjen kan alle lykkes, men man må ha en strategi, en taktikk og en prosess man følger. En "blåkopi" som du utfør om og om igjen, til du har oppnådd målet ditt.

Og jeg regner med at du leser denne bloggen fordi du vet at du har mer å gi, og du vet at du har mer å lære, for å komme dit du vil. Fordi innerst inne vet du at du kan. Innerst inne vet du at dette er den rette veien for deg å gå. Innerst inne vet du at dette er din mulighet til å oppnå alle dine drømmer i livet. Innerst inne vet du at om du bare får muligheten.. Innerst inne vet du at om dine barn bare er harmoniske.. Og innerst inne vet du at om bare din kjære kunne støtte deg...

Men DU må ta det første skrittet. Hva skal til for at du har en dialog med dine barn som gjør dem trygge og harmoniske? Og hvordan kan du gi din kjære det han trenger, for at han skal se at du er trygg på det du gjør og at du faktisk tjener de pengene du sier at du skal gjøre?.

Du som kvinne har et behov av støtte fra din kjære og du har et behov av å vite at dine barn har det godt. Da først klarer du å ha fokus på å gjøre karriere.

Det er en av forskjellene på oss kvinner og på en mann som skal gjøre karriere.

Derfor må du finne ut hvordan du skal skape en trygg, spennende og lidenskapelig relasjon til din mann og hvordan du skal vinne Dine tenåringers tillit..

Når du har balanse i ditt privat liv kan du virkelig vise hva du går for!

Men noe av dette må du gjøre parallelt.
Du kan ikke vente på at relasjonen er perfekt, men du kan begynne å lære deg hvordan du skal kunne møte din partners behov, sånn at han føler seg sett og hørt. Og du kan gjøre akkurat det samme for dine barn og tenåringer. Når de føler at du har alt under kontroll og at du setter demmes behov først, da har du en familie som heier deg frem!




Å bygge opp din egen "business" er noe du gjør for å sikre din families fremtid, du ønsker å gi deg selv og  dine barn alt de trenger. Både av trygghet og av ting de ønsker seg som gjør livet demmes enklere og mer behagelig.

Så sett et KLART OG TYDELIG mål, lag en STRATEGISK plan og sett igang å gjør det din "blåkopi" sier at du skal gjøre hver dag!
Nye daglige rutiner, får deg dit du ønsker å være! La ikke dette være en dyr hobby, men en karriere du starter for deg selv og dine kjære:). Det er både du og dem verdt!



I løpt av kort tid starter vi opp med et Gruppecoaching program for kvinner i Network Marketing. Det foregår på telefon og med Webinar, så hold utkikk etter mer informasjon! 
Kostnaden er kun 250 kroner pr måned - så alle har råd! La meg være din veileder sammen med din sponsor og skap helt nye resultater! Send en mail til:
johannawestin2@gmail.com og få mer informasjon eller for å melde deg på.

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna







fredag 1. juni 2012

Mål og tidslinje.

Ingen heis som går til suksess - men et skritt om gangen så kommer du til slutt dit du ønsker å være! Du kan selvfølgelig velge å løpe opp trappa, men hvis du hopper over et skritt, så må du gå et skritt tilbake :). Vet du hva ditt neste skritt er? Har du laget din egen mål-trappe?





Noen synes det er vanskelig å tenke seg en tidslinje, men om du tenker deg en trapp isteden kanskje det er lettere for deg å se ting foran deg?


Det er ikke bare viktig å finne ut hvor du skal, men også å vite hvor du er. Hvor langt har du kommet? Hvilke skritt har du allerede tatt? Hva er det nærmest deg til å ta nå?


Om du vil nå Diamond nivå i ditt firma, så kan du skrive det på øverste trappetrinnet og så skriver du på riktig trinn hvor du er nå.

Hvilke nivåer er det der imellom? Og hva trengs på hvert trappetrinn å gjøres for å komme opp på neste trinn?

Bryt ned ting til små skritt som er overkommelige, så ser du lettere hvordan du skal kunne komme dit du ønsker å være.

Det handler om hvor tydelig du kan se deg selv fremme ved målet. Det er vanskelig å oppnå noe, som du ikke tror er mulig for deg.
Hvis du innerst inne tror at dette er noe andre som er flinke klarer, men ikke jeg - da klarer du det mest sannsynlig ikke. Du må øve deg på å se deg der du vil være og så må du ta hvert av de små skrittene som skal til.

Når du mentalt er der du ønsker å være og du samtidig tar de nødvendige skrittene, uten å bruke unnskyldninger for hvorfor det ikke går... DA kommer du til å klare det!

Så lag nå din egen måltrapp å skap ditt eget liv sånn som du ønsker å ha det!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg! 
Johanna