torsdag 31. mai 2012

Er det tabu for kvinner å tjene penger?

Om du ser på hvem du er i forhold til å tjene penger, er du i mitten eller er du den ytterste ringen?


Som kvinne så skulle jeg tro at de fleste er i den innerste prikken på måltavlen.. Og fra der prøver du å gi.. Den neste ringen er din nærmeste familie, utenfor der er din utvidede familie, så kommer venner og så kommer verden i stort.

Du er den innerste minste lille prikken og fra der prøver du å finnes til for alle de andre i de yttre ringene.

Er det rart du blir sliten ibland?

Dette er hvorfor du trenger å tjene mere penger.. Når du har nok penger OG nok tid, da har du masse å gi og bidra med.

Da er du den ytterste ringen og hele måltavlen er snudd. Du er den som har kontrollen over både din egen tid og ditt eget liv. Da kan du bidra til dine barn, dine venner og kollegar. Du kan bidra til andre ting som du har nærme ditt hjerte men som ligger lenger ut i verden. Hva er drømmene dine? Hva ønsker du å bidra med?

Uten nok penger så er du begrenset i hva du kan bidra med.

Så bygg din business og vær stolt av det du skal bygge opp i livet for deg selv og for dine kjære!

Hvor mye tid kan du bruke idag for å få resten av livet til å være sånn som du drømmer om at det skal være?
Hvor mye tid og penger er det verdt for deg å satse nå, for å leve resten av ditt liv i glede og harmoni?

Hva kan du gjøre idag som tar deg nærmere dine mål?

Vær stolt av å være en kvinne som velger å gjøre karriere. Vær et forbilde for dine barn. Vis at alt er mulig om man bare bestemmer seg og gjør det som kreves for å lykkes!

Meld deg på det nye Gruppecoaching programmet som starter opp i løpet av de neste to ukene. Webinar og telefon, så det er mulig for alle uansett hvor du bor. Kun 250 kr per måned!!
Påmelding: johanna@dinhelseifokus.com

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna



onsdag 30. mai 2012

Hvordan er det å jobbe hjemmefra? Nytelse eller kaos?


Sitter du i pysjen med beina på bordet og sjekker Facebook og klager på at du har litt hodepine?


Det er helt greit å føle at man faktisk styrer sitt eget liv når man er så privilegert å kunne jobbe hjemmefra, men hva gjør det med holdningen din?

Jeg elsker å våkne å vite at jeg ikke har noen tider jeg må passe. I mitt liv har jeg hatt så mange tider og så mange andre mennesker å rette meg etter, at nå er det hellig for meg å vite at jeg bestemmer over min egen tid og hvordan jeg skal disponere den.
Det er mitt liv og jeg har tatt tilbake kontrollen. Det er nydelig å våkne sammen med barna, men å vite at jeg ikke skal til en arbeidsplass der noen andre bestemmer over min tid.

Men det er viktig når jeg jobber hjemmefra at jeg fortsatt dusjer, sminker meg og fikser håret, selv om jeg bare skal jobbe foran pc:en og i telefonen. Det gjør noe med hvem jeg er. Visst kan man dusje og fikse seg, og så ta på en ren og fin pysj, bare man føler seg i "businessmode". Fordi at dette er en dag når man vet at man trenger å bare være med seg selv og ha det litt ekstra godt. Og ingen ser deg foran telefonen eller pc:en heller.

Men jeg har sett mange som står opp, ikke grer seg og så drar til butikken for å kjøpe brød til frokost - i pysj.. Hva sender det for signaler til ev kunder eller distributører du kanskje møter på morgenen? Tror du at de får et spesielt "forettningsrelatert" inntrykk av deg da?
Ser du ut som du elsker det du gjør og som om du har masse energi og livsglede? Er det ikke det budskapet du ønsker å gi til andre når du har valgt å starte opp for deg selv?

Du er en kvinne i lederskap! Du må tro på deg selv og vise verden hvem du er. Ingen ser deg eller respekterer deg før du selv gjør det og viser frem hvem du egentlig er!

Som sagt i et tidligere innlegg så er dette en millionbedrift om du velger å gjøre det av den. Men behandler du den som en hobby og ikke lærer deg bransjen, da er risikoen stor at du ikke får nyte de gode dagene av å jobbe hjemmefra og tjene alle de pengene du drømmer om og jobber for.

Hvem trenger du å være for å leve det livet du drømmer om?

Vi starter opp et nytt coaching program i løpet av de neste to ukene, for et pris av KUN 250 kr pr måned! Hold øynene åpne etter mer info. Er du intressert å melde deg på send en mail til: 

johanna@dinhelseifokus.com

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna





tirsdag 29. mai 2012

Suksess er ikke bare hva DU oppnår i livet, det er hva du inspirerer ANDRE til å gjøre.

I denne bransjen er det sant i aller høyeste grad..



Som nettverks-markedsfører handler det om hvor mange mennesker du kan inspirere til å ville kjøpe ditt produkt og om hvor mange mennesker du kan inspirere til å ønske å begynne som representanter/distributører i din organisasjon.

Det er ikke heller helt riktig faktisk...

Du må kunne inspirere folk til å se sitt eget behov av det du selger. De skal bli inspirerte til å ønske å bruke ditt produkt i sitt eget liv fordi du har gjort dem oppmerksom på at de trenger ditt produkt som løsning til det "problem" de har.

Og det samme gjelder med de som du ønsker å ta inn i din organisasjon som partnere / distributører. Du må inspirere de til å se sitt eget behov av mer penger, mer frihet eller at det er denne utfordringen de trenger for å føle seg fremgangrike i sitt eget liv.

Derfor handler det i sin tur om hvor flink du er til å ha forstått hva bransjen handler om, om hvordan nettverksmarkedsføring kan gi mennesker mer frihet til å kunne velge hvordan de ønsker å leve sitt eget liv.
Å vite at det å ha en vanlig jobb idag - ikke gir trygghet, men det å ta kontrollen og selv skape livet sånn som de ønsker å ha det.

Du må kunne om produktene, hva de løser for problem for kundene dine. Ikke bare at du selger ditt eller datt. På hvilken måte gjør ditt produkt livet bedre for dine kunder?
Og på hvilken måte gjør "jobben" som distributør livet bedre for dine prospekter?

Hvordan kan du inspirere 3 nye mennesker til å kjøpe ditt produkt idag?

Hvordan kan du inspirere 1-3 personer idag, til å ønske å ta kontrollen over sitt eget liv?

Hvordan kan du inspirere deg selv til å gjøre det som kreves idag, for å lykkes imorgen? Hva trenger du å lære mer om for å bli en mester på å inspirerer mennesker til å skape sitt liv sånn som de ønsker å ha det?

I løpet av de to neste ukene starter vi opp et Gruppecoaching program som koster kun 250 kroner pr måned!! Meld deg på gjennom å sende meg en mail til: 
johanna@dinhelseifokus.com. Eller send en mail for å få mere informasjon.


Du får to samtaler per måned og ukesbrev med tips og råd.
Coachingen skjer over telefon og gjennom webinar, så det har ingen betydning om hvor du bor.
Ta selv kontrollen over din egen fremgang og lær deg hvordan du selv blir en god sponsor og leder for ditt eget team!


Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna

mandag 28. mai 2012

3 tips om hvordan du får mer ut av din tid når du jobber hjemmefra .

"Om stress brenner kalorier, da hadde jeg vært en supermodell"


Hvor mange kjenner seg igjen i denne uttalelsen?... Alt for mange skulle jeg tro.

Det er en stor utfordring for oss alle med hjemmekontor uansett om vi har barn eller ikke. Noe større for de som har små barn hjemme enn for oss som har barn på skolen. Da har vi heldige noen timer for oss selv som kan være fokusert på ting som krever at man er uforstyrret. 

Det er viktig at du som har små barn hjemme finner løsninger for deg selv både til uforstyrret kontortid, egen tid tid for eksempel meditasjon og til trening. Du må ha nok energi og være opplagt for å leve det gode livet:).

Mine tips til å få mere gjort er:

1). Koble alt til dine mål. I en periode når du skal jobbe deg opp, er det kjempe viktig at du prioriterer det du skal oppnå. Spør deg selv flere ganger om dagen; "Tar dette meg nærmere mitt mål?". Hvis ikke la det være.

( Bonus tips: La tv:en bli noe du velger når du har tid - ikke la tv:en velge når du har tid..)

"Fokus er det samme som å prioritere" - er mitt favoritt sitat.

2). Du må velge bort tid med venner og de som ikke er i din direkte familie. Dette er ikke egoistisk! Det gjør du nå, for å kunne ha masse tid sammen senere,  når du tjener nok penger for å ha mer fritid. Det er typisk oss kvinner å få dårlig samvittighet når vi sier nei til noen, og det krever trening. Men atter igjen - spør deg om dette tar deg nærmere ditt mål.. Det er for din og dine kjære sin skyld du gjør dette i en begrenset periode.  

Jeg prioriterer tid til mine barn, min kjæreste og mine absolutt nærmeste venner. Jeg har lært meg å si nei litt oftere. Og jeg har forklart for de jeg er glad i, at dette er i noen måneder for å bygge opp mitt firma, for å sikre min og barnas fremtid. 

( Bonus tips: Om du hadde startet en McDonalds restaurant, hadde du da stengt fordi du fikk besøk av venner og familie? Eller hadde de måttet komme på besøk når du var ferdig på jobb for dagen? Dette er en millionbedrift om det er det du ønsker at det skal være. Men du må behandle den som det og ikke som en hobby! )

3). Bruk kalenderen din! Den skal ikke ligge å støve på en hylle. Lag avtaler i de tidene du blokket for å jobbe, sett opp trening i de tidene du blokker for trening og til egen tid. Det kan føles som ditt liv blir veldig stramt, men det eneste det gjør er å gi deg ro og oversikt. All tid som ikke er blokket til jobb, egen tid og trening eller fritidsaktiviteter er den du har til overs til familie og venner. 

( Bonus tips: Lag en en ukeplan der du bruker forskjellige farger til å markere forskjellige tider i "blokker". Rosa til familie, grønn till egen tid og gul til jobbing for eksempel. Da hjelper du ditt underbevisste til å gjøre ting enkelt og oversiktlig :). 

Jeg håper disse tipsene kan hjelpe deg til å få mer ut av din tid!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna






fredag 25. mai 2012

Er du nystartet eller har du kommet til et ledernivå?

Hvor du er i din business avgjør hva du må fokusere på..


Selv om du må gjøre alle de tingene som hører til når du er helt nystartet, så må du ha den store drømmen livlig og tydelig i ditt sinne.

Det er den store drømmen, følelsen av fred som du vet du kommer til å ha når du er fremme ved ditt store mål, som driver deg fra dag til dag med de små tingene som må gjøres.
Uten den store drømmen i sikte, så har du ingen grunn til å gjøre det som KREVES for å ha suksess.

Når du er nystartet så er det basistingene, som å skrive en stor nok navneliste, booke møter og holde møter som er din hovedoppgave. Samt å lære deg det du kan om ditt selskap, dine produkter, din markeds plan og om bransjen i stort.

Jeg hører ofte hvor mange det er som ikke har en sponsor som er "god" nok. Og om du vet at du selv skal bli en sponsor, da burde du ta ansvar for din egen business og lære deg hvordan du blir en god sponsor selv.

Hva hadde vært en god sponsor for deg? Hvordan skulle den være som person? Hva vil du at folk skal si om deg når du ikke er til stede? 
Du må være den personen selv, som du forventer at andre skal være mot deg. Og du må bli den person som kreves av deg for å leve det livet som du ønsker å leve.

Når du vokser inn i en lederrolle er det viktig å tenke på din egen fremtoning og din image/utstråling. Hva er det folk ser når de møter deg? En bums i pysj og bustete hår på butikken eller en som er ren og fresh og lukter godt?

Jeg hørte på et webinar med Anne Berit Olsvik, fra Ålesund, her om dagen og hun sa det på en fin måte - Du er BUDSKAPET. Det er deg folk møter og det er du som er merkevaren for din egen bedrift.

Det er deg folk må like og stole på for å ville handle av deg eller for å stole på at du kan lede dem trygt og sikkert til den fremgang du lover at de skal få.

I starten må du ta et skritt om gangen for å komme igang og begynne å tjene penger, så forandres rollen mer og mer etterhvert som du vokser og tar en større rolle som leder.

Men i starten er det absolutt viktigste å gjøre det din sponsor / upline sier du skal gjøre. Ofte så skal du kunne klare å oppnå det første trinnet i løpet av 48 timer til en uke.
Da er ikke tiden inne for å pugge systemet eller være en god leder - Da skal du være lærevillig og gjøre akkurat det som skal til for å legge grunnen til din egen forretning.

Og husk: Dette er en miljonbedrift om du vil at det skal være det. Du er ikke ansatt, du driver for deg selv. Du er heldig som har noen som har utviklet produktene for deg og som har all markedsføring "linet" for deg. Du må bare gjøre jobben, som du også måtte ha gjort om startet opp en egen bedrift fra starten av.
Så da burde du kanskje behandle din bedrift som noe av det mest verdifulle du har, ved siden av dine nære og kjære.
Du kan skape et liv for deg og din familie som du tidligere bare har drømt om. Så hvor i din karriere er du?

Er du i starten og trenger å være lærevillig eller er du blitt en leder som trenger å utvikle dine lederegenskaper?

Hvis du ønsker hjelp eller veiledning for deg selv og din fremgang, ta kontakt for en Gratis Strategitime over telefon: 46416098!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna











torsdag 24. mai 2012

Hva er det som holder tilbake eller hindrer din fremgang?!

Er du redd for å misslykkes eller er du redd for å lykkes?




Når det kommer til det å gjøre suksess og forandre livet til å virkelig bli sånn som vi ønsker at det skal bli, så er det ofte sånn at vi kommer til et visst punkt og så stopper det opp igjen.

Hva er det som gjør dette med oss? Vi tror at det er frykt for å misslykkes som gjør at vi ikke går videre, men det er like ofte frykten for å lykkes som stopper oss.
Dette er ubevisste mønster som ligger dypt rotet i oss og som man ofte trenger hjelp til å finne ut hvorfor, og hvordan man skal komme over disse "hindringene".

Hos oss kvinner er det masse rart som kan ligge til grunn for dette. Hvordan vi har vokst opp hjemme i forhold til kjønnsfordeling og penger er STORE temaer..

Hvis mor har vært hjemme og far har jobbet og tjent penger, så er det en uskrevet lov at far har mer "makt" enn mor. Og kanskje det hadde vært ydmykende for far om mor hadde gjort karriere. Mange menn føler seg truet av sterke kvinner og de er redd for å miste "mandigheten". Dette er selvfølgelig like underbevisst for mannen som for kvinnen. 

Som jeg nevnt tidligere i en annen blogg, er det også motstridende følelser som holder en tilbake i forhold til karriere. Hvis du jobber for å ha mere tid og fritid med dine barn, men må jobbe masse i starten for å få det til, da vinner den sterkeste følelsen. Og det er nesten alltid det å bli hjemme med barna. Men dette går å forandre på.

Og kanskje du er redd for at du alltid må jobbe like mye, at det ikke er sant at du jobber mye i starten for å kunne ha mere fritid når du kommet i toppen av selskapet. Da har du også motstridende følelser.

( I denne sammenhengen har topplederne i selskapet et ansvar. Det er topplederne som må vise hvordan livet på "toppen" er i praksis. 
Og for å kunne gjøre det må de i sin tur ha vært flinke på å utvikle nye mellomledere som er på vei mot toppen.. )


Men dette er ting man kan gjøre noe med. Det handler om å jobbe med sine indre tankemønster og vaner. Noen ganger kan det være sånn at man trenger hjelp for å finne ut hva som ligger til grunn for hva som holder en tilbake, og noen ganger trenger man hjelp til å finne løsninger for å bryte disse mønstrene. Sånn at man kan skape nye vaner og tankemønster som støtter for forandring, til å kunne leve det livet du drømmer om.

Hva holder deg tilbake? Hvem er du? Hva drømmer du om? Hvordan skal du oppnå drømmene dine? Hva er dine verdier og hvordan kan du får dine verdier til å stemme overens med det du jobber for?

Hvis du føler at noe holder deg tilbake og du ikke forstår hva, kan du ta kontakt for en Gratis Strategitime på telefon: 46 41 60 98.

Hold også utkikk etter lanseringen av mitt nye gruppecoachingprogram til en meget gunstig pris!

Lykke og fremgang ønsker jeg deg!
Johanna



onsdag 23. mai 2012

Penger og "The law of attraction"

For å lykkes å gjøre karriere, må du også ha riktig "Mindset"





Hørt om "The Law Of Attraction"?


I følge den så vokser det du fokuserer på og for meg er det en sannhet. Og det å bekymre seg skaper bare mer av det du ikke vil ha. Alt vondt er der, men det er også alt det som er godt. Så kommer det an på hvem av disse to sidene vi fokuserer på, hvordan vårt liv blir. 


Isteden for å ha fokus på den nåværende situasjonen hvis det ikke er det du ønsker, - ha fokus på det du ønsker skal være isteden. Resultatet du får blir helt forskjellig avhengig av hva du velger..


Men det er ikke nok å bare tenke på hvordan du ønsker at ting skal være, du må også handle..
Anthony Robbins er den absolutt beste læreren jeg har hatt når det handler om å virkelig forandre ting i livet som ikke har vært bra.


For det å sette mål er viktig, lage en plan er viktig, men det å UTFØRE planen er absolutt det viktigste.. Uten handling, så spiller det ingen rolle hvor mye plan og mål du har. Kundene ramler ikke inn døra og distributører banker ikke på for å spørre om de kan få lov å jobbe sammen med deg fordi de ønsker å forandre livet sitt..


DU må gjøre all jobben selv!.. 


Vi ønsker alle en sponsor som er til stede og som leder oss videre til neste skritt, men de færreste har det. Og det er trist. Men det er mitt ansvar å skape mitt liv. Så hva velger jeg å fokusere på? Den sponsoren som ikke er tilstede eller tar jeg tak i noen som er der og kan hjelpe meg? Velger jeg å fokusere på hvor dårlig sponsor jeg har eller velger jeg å fortsette å se bilder i "fantasien" av hvordan jeg ønsker at livet mitt skal bli?


For her er en av nøklene.. Hvis du fortsetter å "se" og føle hvordan du ønsker at fremtiden skal bli, da tar du helt annerledes valg enn om du fokuserer på det negative som ikke fungerer. Og når du har bedre tanker, da får du bedre følelser, som i sin tur gjør at du tar bedre valg. Og de valgene du tar, skaper også din fremtid.




Om du sitter å stirrer på regningene du ikke kan betale og bekymrer deg til du blir kvalm og ikke får sove om natta, så gir ikke det deg kraft til å forandre. Men om du setter opp et regnestykke og vet at hvis du får penger inn, så har du en plan på hvordan du skal klare å betale det, da har du makten og kraften til å finne løsninger. Det å bekymre seg er en uting! Det er ikke sånn at problemet blir borte fordi at du tenker masse på det.. Snarere er det det motsatte som skjer. Du blir handlingslammet, deprimert og tar dårlige valg. Men når du ser positive muligheter til løsninger, da ser du at du kan omskape livet til å bli sånn som du ønsker å ha det. Du har makten. Jeg sier ikke at dette er enkelt, men med trening så lærer du fort, at det å ha en positiv holdning, eller som vi sier i Sverige, en positiv attityd, gjør at du lettere finner de løsningene du trenger.


Og ja; det tar ofte lenger tid enn det man ønsker, men bedre sent enn aldri!


I denne bransjen finnes løsningen for de fleste. 
Muligheten til å starte opp en egen Business til en lav kostnad, ingen tidligere erfaring er påkrevd og ingen utdanning kreves for å lykkes.


Men du må ha et mål, en plan, du må vite hvorfor du ønsker å lykkes og så må du ha kontakter. Og kontakter, og kontakter..
Har du ikke nok kontakter så må ditt fokus være på hvordan du kan skape nye kontakter og hvordan du kan være en person som folk liker og stoler på.


Hvis du er interessert i å vite hvordan du kan skape ditt liv til å bli sånn som du ønsker å ha det, ta kontakt for en Gratis Strategitime over telefon. 
Mob: 46 41 60 98

Snart lanseres et SUPER BILLIG gruppe-coaching program som passer for de fleste som ønsker å få hjelp til å komme videre. Hold utkikk etter datoen for et Gratis Webinar, der jeg går igjennom alle detaljene for coachingen.


Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna











tirsdag 22. mai 2012

Relasjoner og markedsføring = Relasjonsmarkedsføring

For å bygge opp din business, må du bygge relasjoner. Da er en god kopp kaffe en god venn å ha med seg.. Og et godt hjerte...


Networkmarketing, Multi level marketing, Relasjonsmarkedsføring... Alle er de det samme. Du må ha kontakter, som du bygget opp til å bli tillitsfulle relasjoner .

Det er vanlig å høre at "nå har jeg ingen mer å ringe til..".

Når man bygger opp et firma, så er markedsføring hovedoppgaven.
Det er ikke den tingen man kan, som for eksempel massasjeterapeut.,. Jeg er en markedsfører som gir massasje.. Det spiller ingen rolle hvor flink jeg er på å massere, hvis jeg ikke har noen kunder..

Det spiller ingen rolle hvor gode produkter du har, hvis du ikke har kunder heller.
Og det spiller ingen rolle hvor bra markedsplan ditt selskap har heller, hvis du ikke har mennesker rundt deg som du kan vise businessen til.

Så det å hele tiden være blant mennesker for å skape nye relasjoner er litt som en rød tråd gjennom hele businessen din.

Da er kaffen en god venn.. Be noen du ikke møtt på lenge på en god kopp kaffe, cappuccino, latte eller kakao.. Husk gamle minner og ha en hyggelig stund.
Vis interesse for hva din venn gjør og hvordan hennes liv har blitt siden dere møttes sist. Ikke var opptatt av deg selv, men den som sitter sammen med deg. La henne føle at du virkelig bryr deg om hvordan hun har det i livet sitt.

Ikke sitt å tripp for å få fortelle om "businesssen din".. 

La ting flyte naturlig og du får din mulighet å fortelle. Og husk da som jeg skrevet om i et tidligere innlegg, - fortell hva du hjelper mennesker med. Ikke at du har en mulighet du vil vise for henne.. Da føler hun at du bare var ute etter noe.. Og vips, så har du mistet tilliten hennes..

Men når du forteller at du hjelper kvinner til å få bedre selvtillit gjennom å lære de å legge en vakker make-up eller at du hjelper kvinner til å få mer energi til å takle hverdagen eller at du hjelper kvinner som trenger å forbedre sin økonomi til å både gjøre det og til å oppfylle drømmen sine, da har du større mulighet til å vekke hennes interesse.

Vis at du bryr deg! Vær en venn! Og du får mulighet til å vise på hvilken måte du kan hjelpe akkurat henne.

Dette er en del av det å være kvinne i karriere. Vi hjelper mennesker - vi selger ikke.. "Ingen liker å bli solgt til men alle liker å kjøpe.."

Og dette er ikke noe du kan gjøre en gang per måned.. dette er en del av hverdagen din, hver uke.

Hvis du velger å ta del i noen av mine coachingprogram eller work-shops, så deler jeg mange tips om hvordan du kan bygge gode og tillitsfulle relasjoner og hvordan du kan bygge opp din business til å skape det liv du drømmer om å leve.

Jeg lanserer snart et nytt gruppecoachingprogram som ledes over telefon og web, så hold øynene åpne om det er av interesse for deg å gå dypere for å virkelig ta din business til neste nivå!


Lurer du på hvordan coaching kan hjelpe deg i din business? Ta kontakt for en Gratis Strategitime over telefon.
Mob: 46 41 60 98, Johanna.

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna





mandag 21. mai 2012

"Penger følger og belønner fokusert, konsekvent handling".

Det er stor forskjell på å være "stresset" og på å ha mye å gjøre.


Er du stresset? Synes du at du har så mye å gjøre at du ikke rekker det du skal? Det er vanlig at vi kvinner føler at vi har så mye å gjøre, at vi ikke rekker å gjøre det vi "skal".

Løsningen på det kan være å se på hva som virkelig er viktig. Om du en periode kan legge til side det som ikke er pengeinnbringende aktivitet, så er mye gjort.

Det å delegere er også en fin måte å få mere gjort på. Hvem i familien kan gjøre hva? Sett opp felles mål for familien og la alle føle at de bidrar gjennom å utføre sine egne oppgaver for å nå det felles målet. Det kommer an på alderen på barna hva de kan bidra med. De minste kanskje kan ha ansvar for å ha skoene i gangen i orden, imens en av de eldre barna kan få ansvar for oppvask eller støvsuging.

I perioder må vi også minske litt på kravene for hvor ryddet og fint vi kan ha hjemme.

Rydde på skrivebordet og sortere i kontaktlisten, justere litt på målene osv, er IKKE pengeinnbringende aktivitet!

I denne bransjen er ringe for å booke eller følge opp, holde presentasjoner og oppfølgingsmøter - pengeinnbringende aktivitet.
MARKEDSFØRE din egen bedrift - det er å ha aktiviteter som får penger inn i kassen.

Mange utsetter ringingen til det er for sent den dagen... Det er selvsabotasje i aller høyeste grad. Det finnes noe inni deg som holder deg tilbake fra å gjøre det du vet er riktig for å komme videre. Du får et sug i magen og tørr ikke å ta den telefonen.. Been there, done that -too...

Da er det ofte indre konflikter ofte som holder deg tilbake fra å gjøre de tingene du vet skulle kunne forandre din egen fremtid og skape et fantastisk liv for deg og din familie.

Hvis du har motstridende følelser, så vinner den følelsen som gir deg mest befrielse fra å føle smerte. Ingen vil oppleve smerte og angst, så da er det lett å ta den enkleste utveien.

Når det har kommet til et punkt der du vet at det er noe i ditt indre som stopper deg, kan det å jobbe med en coach, som kan hjelpe deg å mestre din egen psykologi, være tingen for deg.

Hvis du lurer på hvordan - ta kontakt for en Gratis Strategitime over telefonen, for å se om det er mulig for deg å komme igjennom de utfordringene du nå føler, sånn at du kan skape det livet du drømmer om for deg selv og dine nære og kjære.


Telefon: 46 41 60 98, Johanna Westin


Lykke og fremgang ønsker jeg deg!
Johanna










onsdag 16. mai 2012

Har du FORPLIKTET deg til eller er du INTERESSERT i å utvikle din egen Business?

Har du FORPLIKTET deg til eller er du INTERESSERT i å utvikle din egen Business?






Det er vesentlig forskjell på disse to. Den ene gjør at du lykkes, den andre gjør at du mest sannsynlig "ramler" av etter hvert.. 


Å komme til bunns i dette spørsmålet avslører hvor sterkt du ønsker å lykkes med det du gjør.


Så, er du forpliktet eller interessert?


Hvis du er komittet, altså har forpliktet deg til å gjøre det som kreves for å lykkes, da er du...: 


Du er organisert og har en tidsplan for å markedsføre din egen business eller ditt firma.



Du setter av tid til å skrive din navnliste.


Du prioriterer hvem du skal kontakte først.


Du setter av tid til å lære alt du kan om bransjen, sånn at du er trygg på det du driver med.


Du setter av tid til å ta kurs, workshops og til å gå på eventer som gjør at du lærer mer om hvordan du kan få din business til å vokse. Og blir kjent med firmaet bak det du har valgt å jobbe med.


Du er lærevillig og tar til deg kunnskap som du senere fritt deler videre i ditt team, sånn at du gjør det som kreves for å skape selvstendige ledere. Du må lære å slippe taket og til å delegere ting sånn at både du og din gruppe vokser.


Du drikker kaffe sammen med ditt team for å bli bedre kjent med hvem hver enkelt individ er, sånn at dere knytter sterke bånd og vokser sammen. Inkludering er et viktig tema.


Du finner ut hva som kreves for at du skal kunne skape ditt drømmeliv for deg og for din familie og du inntar en "No excuses approach". Det finnes ingen unnskyldninger hvis du er forpliktet til din egen fremgang.




Så her er tingen, forskjellen mellom de som lykkes og de som har en middelmådig opplevelse er å gjøre det som kreves, eller å gjøre det som er praktisk. Vellykkede mennesker gjør det som kreves, og da også når det er ubehagelig.


Alt som skal til er å ta en eneste beslutting, og det er å bestemme seg for å gjøre det som kreves for å få det sånn som mann ønsker seg!


Så, er du Komittet eller er du Interessert i hvordan det går for din business? 


Sier du som bildet nedenfor? :










Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna



tirsdag 15. mai 2012

Har du en detaljert plan og har du sagt den høyt til din sponsor eller den som coacher deg?

Kvinner trenger å både skrive ned sin plan og å si den høyt. Det hjelper oss å raskere og bedre til å nå våre mål. 






En detaljert plan som beskriver både hva du ønsker ikke skal være, og hva du ønsker skal være, som du også sier høyt til din sponsor/veileder gjør at sannsynligheten for at du skal lykkes dobles mange ganger.


Beskriv hva du ikke vil at din produkt/tjeneste skal gjøre. - Beskriv hva din produkt tjeneste skal gjøre.


Beskriv hvilken type kunde du har det bedre uten å serve. - Beskriv din ideelle kunde/distributør.


Beskriv hva for type business du ikke vil ha som modell. - Beskriv karakteren av en suksessrik business som du skulle ville modellere.






Det er viktig at du er bevisst på hva du bygger opp for type business. Ikke i produkter sett, men i forhold til at du har en forretningsplan som du skal følge, for å bygge dine drømmers liv.


Skriv ned hvordan ikke vil at det skal være sånn at du blir mer bevisst på hvordan du skal ha det. Dette handler ikke om ditt private liv, men om din business liv
Det som i sin tur skal skape ditt private liv og din nye livsstil.


Så skriv nå ned det du ser for deg og del så dine tanker med din sponsor/veileder!




Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna







mandag 14. mai 2012

Du er noens grunn til å smile!

Du er grunnen til at noen smiler.. At du jobber for å nå dine mål, betyr at du hjelper noen andre å nå sine mål.



En ny uke har startet og med den har du fått nye muligheter til å gjøre dine egne mål til virkelighet. Har du laget din ukeplan? Har du fortalt din sponsor hva målene dine for denne uken er? Har dere blitt enig om hvilken tid du skal ringe og fortelle hva du har oppnådd idag eller ikke oppnådd idag?

Din sponsor er der for deg, akkurat som du er der for ditt team.
Denne bransjen gir ikke noe rom for egoisme. Det er KUN gjennom å hjelpe andre, som vi selv oppnår våres egne drømmer og visjoner.

Og det er på grunn av dette som netverksmarkedsføring appellerer så bra til oss kvinner. Vi elsker å ta vare på de rundt oss. Vi gir omsorg til både mennesker og dyr. Det ligger i vår natur.

Så når du lager din egen ukeplan, så betyr det at din uke innbefatter et visst antall andre mennesker. Andre mennesker som du er med på å skape et nytt liv for. Et liv i frihet, som kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker. Økonomisk frihet er gjerne det samme som friheten til å velge det liv man selv ønsker å leve. Å kunne gi til våre nærmeste, til venner og til noe godt i verden i stort.

Så vær stolt av det du gjør! Det viser at du er en kvinne med styrke og mot! At du er målbevisst og omsorgsfull! At du tar 100% ansvar for ditt eget liv og for de du har rundt deg!

Gå ut idag og start din nye uke med å få fler til å smile!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna


søndag 13. mai 2012

For å ha Suksess og Lykkes stort, må du komme over mange hindringer og motstand på din vei.


Without support and accountability, you cannot get out there to play that BIGGER game (there are too many obstacles) - Fabienne Fredrickson 




Det er lett gjort å finne på mange rare unnskyldninger når vi møter hindringer på vår vei mot suksess.. Og det er lett å utsette ting som vi vet at vi MÅ gjøre for å komme oss til neste nivå i vår business.

For å legge til rette for fremgang, så er det nødvendig å sette mål, lage en plan, tilrettelegge omgivelsene, optimere dine ferdigheter og mestre psykologen ved frykt og angst. Men det er like viktig at du har en sponsor eller up-line som kan gi deg støtte OG som også holder deg ansvarlig for de oppgavene du sagt at du skal utføre. 

Uten å ha noen som holder en ansvarlig og som gir deg støtte og motivasjon, er det nesten umulig å lykkes stort. 

Med å lykkes stort, mener jeg å skape en fremtid for deg selv, din familie og til å kunne bidra med dine talenter til verden i stort.

Du har et budskap og du har et verktøy for å kunne hjelpe andre kvinner til å kunne skape et liv i frihet og glede for sine nære og kjære.

Hva mener jeg da med å holde deg ansvarlig?
Jo, hvis du på søndags kvelden har skrevet en liste med de viktigste tingene du skal gjøre for å ta businessen til neste nivå, så må du også gjennomføre for at det faktisk skal skje noe.

Så om du hver dag har en prioriteringsliste og du har avtalt med din sponsor at du skal ringe et visst klokkeslett for å rapportere at du faktisk har gjort det du sagt du skal gjøre, da er muligheten for å lykkes allerede doblet.


Og hvis det ikke er gjennomført, så skal sponsoren kunne hjelpe deg å finne ut hva som hindret eller stoppet deg fra å ta de skrittene du selv satt opp for deg å gjøre. Så gjør du en ny prioriteringsliste for den samme dagen eller dagen etter og setter det som ikke ble gjort på toppen. 


Det å utsette ting er bare en måte å selvsabotere på og ditt underbevisste som holder deg tilbake fra å være ditt "nye" jeg..
Dette stiller også krav til deg selv som sponsor. Å være en støttespiller og motivator for ditt team.
Man kan ikke kreve at de man jobbet med skal gjøre noe som helst, men man kan sammen med de prøve å finne ut hva frykten eller angsten grunner seg i og som har hindret dem fra å ta de selvsagte skrittene. Det handler aldri om at man ikke har lyst til å gjennomføre, det finnes alltid en psykologisk grunn til at man stopper opp. 

Og vi som kvinner ønsker å hjelpe alle til å lykkes. Det er dog viktig å innse at vi ikke kan hjelpe alle. Hvis du vil ha rask fremgang og er målbevisst, da må man også se fremover å ikke henge seg helt opp i det å hjelpe noen som står hard fast.

Du kan kanskje hjelpe personen videre gjennom å ta kontakt med en mer erfaren i din up-line, som kan hjelpe din distributør gjennom det den er redd for. Så jobber du videre med de som har en "No excuses approach".. Altså de som ser frykten, men som gjør det allikevel. Du kan alltid gå tilbake å ta tak i den som hadde noe å jobbe igjennom psykologisk etterpå, og da er den kanskje klar for å gå videre..


Det finnes også profesjonelle coacher som meg selv, som kan jobbe med forskjellige teknikker for å frigjøre angst og frykt. 

Nå er et fint neste skritt for deg å ringe din sponsor etter du har satt opp din ukeplan og dele denne med din sponsor. Så blir dere enig om en tid hver dag som du skal ringe for å rapportere dine fremskritt. Det er en veldig god følelse når du gjort de tingene du sagt at du skal gjøre og kan rapportere dette videre. Og stolt skal du være! 

De er de små tingene som skaper nye vaner som gjør om vi lykkes i lengden eller ikke, så skap gode vaner for deg selv og din familie, sånn at du kan skape det livet du drømmer om for dine nære og kjære!

Lykke og Fremgang ønsker jeg deg!
Johanna